1a cursa i marxa solidàries de Martorell

0
314

Amb motiu de la commemoració del 50è aniversari de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, el Centre celebrarà el proper 9 de juny la 1a cursa i marxa solidàries al municipi amb el lema “Entre tots per la salut mental”. Ambdues proves esportives començaran a partir de les 8.30h, amb sortida i arribada al mateix recinte hospitalari (Av. Comte de Llobregat, 117, Martorell).| A més de promoure la salut mitjançant l’atletisme, un dels esports més complets per mantenir un equilibri entre el cos i la ment, la celebració permetrà aconseguir, mitjançant el preu de les inscripcions, un petit fons econòmic destinat íntegrament a la Fundació Benito Menni. El preu de la cursa és de 8 euros (amb xip propi) i 10 euros (si el xip és subministrat per l’organització). El preu de la marxa és de 5 euros. D’altra banda, el mateix dia, l’Hospital organitzarà una jornada de portes obertes per donar a conèixer la feina del Centre i permetre que la societat visualitzi les necessitats i la vulnerabilitat de les persones que pateixen malalties mentals. Les inscripcions es poden realitzar fins al 6 de juny a les 18h. o fins arribar als 500 participants, en el cas de la cursa, i als 300, en el cas de la marxa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.