1a cursa i marxa solidàries de Martorell

0
400

Amb motiu de la commemoració del 50è aniversari de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, el Centre celebrarà el proper 9 de juny la 1a cursa i marxa solidàries al municipi amb el lema “Entre tots per la salut mental”. Ambdues proves esportives començaran a partir de les 8.30h, amb sortida i arribada al mateix recinte hospitalari (Av. Comte de Llobregat, 117, Martorell).| A més de promoure la salut mitjançant l’atletisme, un dels esports més complets per mantenir un equilibri entre el cos i la ment, la celebració permetrà aconseguir, mitjançant el preu de les inscripcions, un petit fons econòmic destinat íntegrament a la Fundació Benito Menni. El preu de la cursa és de 8 euros (amb xip propi) i 10 euros (si el xip és subministrat per l’organització). El preu de la marxa és de 5 euros. D’altra banda, el mateix dia, l’Hospital organitzarà una jornada de portes obertes per donar a conèixer la feina del Centre i permetre que la societat visualitzi les necessitats i la vulnerabilitat de les persones que pateixen malalties mentals. Les inscripcions es poden realitzar fins al 6 de juny a les 18h. o fins arribar als 500 participants, en el cas de la cursa, i als 300, en el cas de la marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.