PRESENTACIÓ DEL MÍTING DE PALAFRUGELL COSTA BRAVA

0
408

Aquest dimarts s’ha fet la presentació la 21a edició del Míting d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava, que se celebrarà el proper dissabte 4 de maig a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. A l’acte han assistit l’Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, el Delegat Territorial d’Esports Josep Pujols, el President de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el Regidor d’Esports Joaquim Vencells i el Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Josep Maria Antentas. El Míting recupera el format habitual de proves majoritàriament de caire absolut, tot i conservant algunes proves per a les categories de promoció. Dos-cents atletes de 10 països competiran en aquesta edició del míting internacional. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.