Arnau Julià i Emma Roca, campions de Catalunya d’Ultraresistència a la UTBCN de Barcelona

0
527

Nuno Mendes, guanyador absolut de la UTBCN 2013 amb un temps de 10h36’30”
Sitges ha acollit per tercer any consecutiu l’Ultra Trail Barcelona, la cursa d’ultraresistència referent a Espanya i una de les més importants d’Europa. La prova reina, guanyada pel portuguès Nuno Manuel Mendes, ha estat marcada per les desfavorables condicions climatològiques al llarg de tota la jornada, amb una intensa pluja que no va impedir que els corredors (tant els d’èlit com els populars) poguessin gaudir dels bells paratges de l’entorn mediterrani.| Arnau Julià ha revalidat el seu títol de Campió de Catalunya de Curses d’Ultraresistència, obtenint un meritori segon lloc a la classificació absoluta (10h36’35”). L’atleta portuguès Nuno Manuel Mendes (10h36’30”) s’ha proclamat vencedor de l’UltraTrail Barcelona, després de 103 km i més de 10 hores de cursa. La victòria s’ha disputat en un emocionant esprint final amb Arnau Julià. El tercer lloc ha estat per al corredor britànic Terry Conway (10h45’12”). En categoria femenina, Emma Roca s’ha proclamat campiona de Catalunya amb un temps de 11h53’31”. Roca no ha tingut rival en la seva victòria, i prova d’això és que s’ha imposat per gairebé 4 hores d’avantatge a la segona classificada, Núria Bermúdez (15h37’48”). “He gaudit molt amb aquesta cursa. Els trams i l’entorn són increïbles, a més d’una senyalització perfecta en cada moment”, ha afirmat la guanyadora. Pel que fa a la Long Trail (72 km), els guanyadors van ser Fernando López amb un temps de 7h06’ i Annie Conway amb 7h44’. Es dóna la circumstància que Annie Conway és l’esposa del tercer classificat a la general de la UTBCN. El guanyador per segon any consecutiu de la Speed Trail (21 km) ha estat Agustí Roc amb 1h33’. Pel que respecta a la Marató Trail Barcelona (42 km), que aquest any es disputava com a novetat, els guanyadors han estat Pau Bartoló Roca (3h32’) i la brasilera Fernanda Maciel (4h11’). La pluja, el fred i el fang han afegit dificultat a la cursa, que ja per si sola és prou dura. El percentatge d’abandonaments ha superat el 50% i les imatges de l’arribada han donat una mostra de la duresa de la mateixa. Tant els voluntaris de la Creu Roja com els de l’organització han hagut de sumar esforços per assistir als corredors, alguns dels quals han patit hipotèrmies lleus.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.