1ª CURSA I MARXA SOLIDÀRIES DE MARTORELL PER LA SALUT MENTAL

0
539

Dins del conjunt d´activitats celebrades al voltant del 50è aniversari de l´Hospital Neuropsiquiàtric Sagrat Cor de Martorell, alguns membres de l´equip assistencial d´aquest hospital, gestionat per les Germanes Hospitalàries, ha organitzat una cursa i una marxa solidàries que tindran lloc a Martorell el diumenge 09 de juny a partir de les 08:30h. | Es tracta d´una iniciativa nova, ja que és la primera vegada a la història que un centre psiquiàtric obre les seves portes i convida a la població a accedir al recinte hospitalari per tal de sensibilitzar-la amb els problemes i les vulnerabilitats de les persones que pateixen malalties mentals. L´objectiu principal d´aquesta iniciativa és permetre a la població conèixer a aquests malalts i contribuir, d´aquesta manera, amb la destrucció dels estigmes que arrosseguen des de fa segles. Sota l´eslògan “Entre tots per la Salut Mental” i patrocinades per SPORT i BUFF d´ entre altres i amb suport especial de la Bolsa del Corredo, Blog de Running del Diari SPORTr, es realitzaran dues proves esportives, els beneficis econòmics de les quals aniran destinats íntegrament a la Fundació Benito Menni. A les 09:30h es donarà sortida a la 1ª Cursa Solidària, que tindrà un recorregut de 10km convinant asfalt i muntanya amb alguns desnivells de no gaire dificultat. Aquesta cursa serà cronometrada per Championchip i per tant puntuarà a la Lliga d´ Internet. A les 09:40h es donarà sortida a la 1ª Marxa Solidària, que tindrà un recorregut de 7,6km, una distància curta pensada per tal que els usuaris de l´hospital també puguin participar activament. Les dues proves tindran sortida i arribada al mateix hospital, on posteriorment es celebrarà l´acte conmemoratiu. La cursa i la marxa seran obertes a tothom. Al finalitzar les dues proves, l´organització oferirà a tots els participants la habitual bossa d´obsequis amb samarreta tècnica i trofeus pels 5 guanyadors/es de la categoria abosoluta masculí i femení, així con pels 3 primers classificats de cada subcategoria per sexe, inclosa dins aquest grup la categoria local. Rebran també trofeus els 3 primers classificats de la categoria absoluta masculí i femení de la marxa. Després del lliurament de trofeus tots els participants gaudiran de carn a la brasa amb sidra i participaran en el sorteig d´una gran varietat de material esportiu de qualitat, de les marques més prestigioses ( BUFF, Asics, Brooks, Saucony, Nike, Salomon, Compressport…) i d´altres productes cedits pels patrocinadors. Aquesta iniciativa ha estat organitzada amb la idea de concienciar a la població i convidar-la a contribuir amb la causa i per això estem treballant per fer d´aquesta jornada una gran festa atlètica, per això i gràcies a la generositat i col·laboració dels patrocinadors, s´espera que sigui tot un èxit per tal de poder repetir l´experiència l´any vinent. Des l´organització tenim l´orgull i la satisfacció de comptar amb un cartell d´atletes de luxe que s´han unit a la iniciativa, d´ entre els quals es troben el campió d´Espanya de Mitja Marató i Marató i campió del mon de duatló Roger Roca i els dos darrers campions de la Lliga Championchip 2012, David Guiamet i Mª Carmen Auñón. Estem treballant durant aquest últim mes previ a la Cursa per poder oferir un major espectacle atlètic i us esperem a tots per donar més emoció a aquest esdeveniment que estem organitzant amb tanta il·lussió i esforç.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.