Xavier Avellana presenta: Empúries recordant Filípides

0
484

L’actual president de l’Atletisme Girona, relata les seves vivences en les 75 maratons que ha participat. Recorda companys i companyes que han compartit amb ell desplaçaments, solituds, alegries, plors… però sobretot comparteix la manera “diferent” de viure la vida d’un maratonià. Agafant de referent la marató d’Empúries, Francesc Xavier Avellana s’endinssa en el records dels més de 25 anys corrent maratons que porta.Els seu objectiu, amb aquest llibre és “aconseguir que algú es senti identificat i somii córrer al seu costat”.| Francesc Xavier Avellana, que ha volgut dedicat Empúries: recordant Filípides, als seus pares Esteve i Cianin, farà la segona presentació del llibre, per terres gironines el proper 27 d’abril a L’Escala, dintre del marc de la Fira del Corredor de la Marató d’Empúries, punt de partida del llibre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.