CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
320

Aquest cap de setmana, 27 i 28 d’abril, s’ha realitzat la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de la Divisió d’Honor i Primera Divisió. El dissabte es van celebrar els encontres de la Divisió d’Honor, i cinc equips catalans han participat en les diferents categories. A l’encontre masculí celebrat a Sabadell, el FC Barcelona s’ha imposat sobre l’Agrupació AC que ha estat segona i la JA Sabadell que s’ha classificat en la quarta posició. A la categoria femenina, el FC Barcelona també ha estat el vencedor de l’encontre celebrat a Saragossa, i l’Agrupació AC s’ha situat en la segona posició de l’encontre celebrat a Sant Sebastià.| A la puntuació general, el FC Barcelona encapçala la classificació femenina, i l’Agrupació AC se situa en la sisena posició. A la classificació masculina, el FC Barcelona es troba en la segona posició, l’Agrupació AC en la setena i la JA Sabadell en la setzena. Els encontres de la Primera Divisió s’han celebrat en jornada matinal de diumenge. A la categoria femenina, l’ISS-L’Hospitalet s’ha imposat brillantment a l’encontre celebrat a Elx. El mateix que ha fet l’Avinent Manresa al disputat a l’Estadi El Congost de Manresa, on el Lleida UA s’ha classificat en tercera posició i la JA Sabadell en la quarta. En homes, ISS-L’Hospitalet s’ha situat segon a Osca. A la puntuació general, l’ISS-L’Hospitalet encapçala la classificació femenina, l’Avinent Manresa se situa en una meritòria tercera posició, el Lleida UA en la dotzena i la JA Sabadell en la divuitena. En homes, l’ISS-L’Hospitalet es troba en vuitè lloc. La propera jornada se celebrarà el proper cap de setmana del 18 i 19 de maig.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.