29a Milla Sagrada Família – 7è Trofeu Internacional Ciutat de BCN

0
501

Abedelaziz Merzougui i Solange Pereira nous reis del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
La Milla celebra les sèries populars amb normalitat, tot i la pluja caiguda
Diumenge, 28 d’abril – L’atleta marroquí del FC Barcelona, Abedelaziz Merzougui, s’ha imposat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona. Totes les sèries s’han realitzat malgrat la pluja gràcies a la valentia dels participants i els esforços de l’organització de la cursa.| Abedelaziz Merzougui (4’20”) s’ha imposat amb claredat en la sèrie masculina desrés de protagonitzar un fort atac en la segona volta del circuit que ningú ha estat capaç de neutralitzar. El marroquí ha entrat per davant de d’Alberto Sábado (4’21”) i Luis Alberto Marco (4’21’’) que s’han disputat el segon i tercer esglaó del podi. Merzougui s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “estic satisfet per repetir la victòria a la Milla perquè hi havia molt bons corredors competint”. Consulta aquí la classificació completa Solange Pereira, repeteix triomf en dones Solange Pereira s’ha imposat a Isabel Macías en la sèrie femenina. L’atleta del club Atletismo Bikila, amb un temps de 4’51’’ s’ha imposat en la recta final a la corredora del València Terra i Mar que en passar per la línia de meta ha fet un temps de 4’52’’. En tercera posició ha acabat Élian Périz. La també corredora de Valencia Terra i Mar ha completat el podi amb un temps de 4’55’’. Consulta aquí la classificació completa Bona participació, tot i la pluja Tot i les precipitacions caigudes durant tot el matí la Milla ha comptat amb una bona participació en totes les categories. L’organització va tancar inscripcions el passat dijous amb prop de 1.800 inscrits. La Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí, que organitza la Fundació Claror des de fa 29 anys, ha transcorregut sense incidents i enmig d’un gran ambient festiu on han fet acte de presència la regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, i el Gerent de l’Institut Barcelona Esports, Xavier Amador. Per consultar les classificacions de totes les categories i la classificació completa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona visiteu www.lamilla.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.