Laura Gòmez Campiona d’espanya de duatló junior

0
442

Exhibició i domini absolut en condicions épiques i duríssimes
Aquest dissabte 27 d’abril a les 14h s’ha disputat a Pontevedra el Camp Esp de Duatló Junior; sobre les distàncies de 5/20/2.5. En un circuit ràpid de còrrer (2 voltes de 2.5), en bici 4 voltes , amb 1.5km d’ascensió i tècnic, i un sector final de correr de 2,8km. La temperatura de 9º, el vendaval i els intervals de pluja feien la prova èpica i dura. | El control de la cursa va ser absolut en tot moment, a la primera de les dues voltes del correr un grup de 5 duatletes encapçalaven la cursa a un ritme molt fácil. Abans de l’inici de la segona volta Laura accelerava i prenia l’inicitiva per fer-ne una selecció, es quedaven a prori les tres corredores més ràpides; a falta de 1,5km Laura apretava de nou, fent una nova selecció i entrant a la T1 tenien 15’’ a la 3ª. Amb la transició i els primers 300m de la bici, ja li treia 15’’ a la 2ª. Començava allà seva cabalgada en solitarianmig d’unes condicions climatòlogiues de moltissim vent violent i pluja, que impedien molts cops l’equilibri damunt de la bici però que varen encoratjar a Laura, amb un objectiu clarissim: afrontar com una crono els 20km. La diferència amb les seves perseguidores creixa més de 25’’ per volta, i creixia al mateix temps que el vent i la pluja endurien encara més el circuit. Una autèntica exhibició doblant a molts nois que havien surtit 1:45’’ abans. Laura arribava a la T2 amb més de 2’30’’ sobre la 2ª i 3:45’’ a la tercera; cosa que li va permetre correr a plaer els 2,8km finals, gaudint de la seva primera victoria en un campionat d’españa; tancant així una primera fase de la temporada excel•lent amb dos podis internacionals i el campionat d’españa. Objectius Propers Ara toca recuperar-se i afrontar un dels altres grans objectius de la temporada: l’Europeu de Triatló de Turquia (15 de juny) ; on es jugaràn les places per al mundial del setembre a Londres; així com l’estatal de triatló el 23 de juny a Altafulla. Per altra banda a finals de maig, Laura G. disputarà la Copa del rei de triatló amb el seu club, el gallec Triatlón Ferrol, una competició de crono per equips en distància sprint i on l’objectiu és el màxim.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.