XIII Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega – 6è Memorial Eduard Garcia Piqué

0
437

El Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega ja és un clàssic al calendari de curses de fons de Catalunya, havent superat el miler de participants l’any passat. Aquest any el Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega organitzem de nou una cursa especial, genuïna, original i única. Entre els grans atractius de la prova hi ha la participació d’atletes de primera línia tant en el quart com en la mitja marató. Cal destacar la participació de Roger Roca, campió del món de duatló, en la distància dels 10,5 km mentre que el gran duatleta Sergi Rodríguez Batista correrà els 21,1 km.| La cursa s’iniciarà a les 9:30 del matí des de la zona esportiva del Reguer, on els corredors tindran al seu abast un ampli ventall de serveis, com dutxes, guarda-roba i aparcament. En acabar la cursa, tots els corredors es podran relaxar al costat mateix de l’arribada, al complex esportiu Eurofitness-piscina coberta i gaudir, per només 1 euro de les seves instal·lacions: piscina, sauna, jacuzzi… A més, tindran l’entrada gratis a l’Olimpia Sport-Pàdel Tàrrega. Com cada any, tots els corredors inscrits rebran diversos regals, que enguany consistiran en una motxilla amb sabatiller i uns mitjons esportius, a més d’una bossa d’obsequis dels nostres patrocinadors. També hi haurà un espectacular avituallament a l’arribada amb coca de recapte, iogurts artesans i la degustació de granissat de llimona. Una cursa de qualitat i referent, pensada perquè Tàrrega sigui el dia 5 de maig una gran festa de l’atletisme de fons de les nostres contrades. -La cursa se celebrarà el diumenge dia 5 de maig de 2013 -Sortida a les 9:30 des del Pavelló Municipal d’Esports, carrer de Joan Brossa de Tàrrega -Inscripcions per internet a traves de www.fondistestarrega.com -Nombre màxim de participants: 1000 entre ambdues curses

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.