COMENÇA LA FIRA DEL RUNNING

0
558

WALA organitza la primera Fira Running i Trail Running a Lleida
• La Fira tindrà lloc el proper dissabte 27 d’Abril a la botiga d’esports Wala Lleida
• S’organitzaran conferències amb esportistes d’elit com Jesús Ángel García Bragado, Arcadi Climent i Kike Borrás i un entrenament de running amb Iván Espílez
• La Fira Running i Trail Running compta amb la col•laboració de les marques més importants de running com Asics, Nike, Salomon, Saucony, New Balance, Adidas, Brooks, Merrell, Suunto, La Sportiva, Medilast i Compressport
El proper dissabte 27 d’abril s’organitza la primera Fira Running i Trail Running de Lleida a Wala Lleida, P.I. La Creu del Batlle N-II km 459, des de les 10:00 fins a les 19:00 hores.| La primera fira del running que s’organitza a Lleida, compta amb la col•laboració de les millors marques com Asics, Nike, Salomon, New Balance o Adidas entre altres, i ofereix la possibilitat de preguntar als seus experts tot allò relacionat amb el món del running i el trial running. Durant tot el dia s’organitzaran conferències amb els millors experts en esport com Pol Guillén, atleta professional; Susanna Escolà, fisioterapeuta i tècnica en nutrició; Dr. Arian Marcelino, diplomat en podologia; Núria Codina, personal trainer i instructora experta en RSF (Reprocesing Soft Fitness); Jesús Ángel Gardía Bragado, marxador; i Arcadi Climent i Kike Borrás, corredors especialitzats en proves d’autosuficiència extrema. També es podrà participar en un entrenament de running en directe amb el reconegut atleta Ivan Espílez. La Fira Running i Trail Running de Lleida ofereix la possibilitat de conèixer les millors marques i provar els productes de running més nous de la mà dels millors experts, tot als estands de les marques mes reconegudes a nivell mundial. A més a més totes les persones que facin les seves compres en productes running de calçat i tèxtil durant la Fira tindran un descompte del 10%. Wala com a botiga experta en esports vol ajudar a apropar al gran públic l’afició pel running i ha mobilitzat les marques més importants per que portin els seus experts i resolguin tots els dubtes sobre aquest esport. Fira Running i Trail Running – Conferències 10:00 – 11:00 GOOD FOR RUNNING Pol Guillén, atleta professional i representant tècnic de New Balance. Un programa ideat per ajudar-nos a córrer de manera natural, alegre suau i eficient. 11:00 – 12:00 NUTRICIÓ I RUNNING Susanna Escolà, fisioterapeuta i tècnica en nutrició. Consells nutricionals per al corredor. 12:00 ENTRENAMENT DE RUNNING Ivan Espílez, reconegut atleta. Aprèn a córrer correctament, respiració, posició i cadència. 16:00 – 17:00 PODOLOGIA ESPORTIVA Dr. Arian Marcelino, diplomat en podologia. La importància de la biomecànica esportiva. Anàlisi del peu del corredor. 17:00 – 18:00 PERSONAL TRAINER Núria Codina, personal trainer i instructora Expert en RSF (Reprocesing Soft Fitness). Millora física i esportiva a través d’aquests exercicis. 18:00 – 19:00 De Barcelona 92 a Londres 2012 Jesús Ángel Gardía Bragado, marxador. Un dels millors atletes de la història de l’atletisme espanyol. 19:00 – 20:00 RUNNING EXTREM DE PEL•LICULA Arcadi Climent i Kike Borrás, corredors especialitzats en proves d’autosuficiència extrema, ens explicaran les seves experiències personals i d’aventura.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.