COMENÇA LA FIRA DEL RUNNING

0
460

WALA organitza la primera Fira Running i Trail Running a Lleida
• La Fira tindrà lloc el proper dissabte 27 d’Abril a la botiga d’esports Wala Lleida
• S’organitzaran conferències amb esportistes d’elit com Jesús Ángel García Bragado, Arcadi Climent i Kike Borrás i un entrenament de running amb Iván Espílez
• La Fira Running i Trail Running compta amb la col•laboració de les marques més importants de running com Asics, Nike, Salomon, Saucony, New Balance, Adidas, Brooks, Merrell, Suunto, La Sportiva, Medilast i Compressport
El proper dissabte 27 d’abril s’organitza la primera Fira Running i Trail Running de Lleida a Wala Lleida, P.I. La Creu del Batlle N-II km 459, des de les 10:00 fins a les 19:00 hores.| La primera fira del running que s’organitza a Lleida, compta amb la col•laboració de les millors marques com Asics, Nike, Salomon, New Balance o Adidas entre altres, i ofereix la possibilitat de preguntar als seus experts tot allò relacionat amb el món del running i el trial running. Durant tot el dia s’organitzaran conferències amb els millors experts en esport com Pol Guillén, atleta professional; Susanna Escolà, fisioterapeuta i tècnica en nutrició; Dr. Arian Marcelino, diplomat en podologia; Núria Codina, personal trainer i instructora experta en RSF (Reprocesing Soft Fitness); Jesús Ángel Gardía Bragado, marxador; i Arcadi Climent i Kike Borrás, corredors especialitzats en proves d’autosuficiència extrema. També es podrà participar en un entrenament de running en directe amb el reconegut atleta Ivan Espílez. La Fira Running i Trail Running de Lleida ofereix la possibilitat de conèixer les millors marques i provar els productes de running més nous de la mà dels millors experts, tot als estands de les marques mes reconegudes a nivell mundial. A més a més totes les persones que facin les seves compres en productes running de calçat i tèxtil durant la Fira tindran un descompte del 10%. Wala com a botiga experta en esports vol ajudar a apropar al gran públic l’afició pel running i ha mobilitzat les marques més importants per que portin els seus experts i resolguin tots els dubtes sobre aquest esport. Fira Running i Trail Running – Conferències 10:00 – 11:00 GOOD FOR RUNNING Pol Guillén, atleta professional i representant tècnic de New Balance. Un programa ideat per ajudar-nos a córrer de manera natural, alegre suau i eficient. 11:00 – 12:00 NUTRICIÓ I RUNNING Susanna Escolà, fisioterapeuta i tècnica en nutrició. Consells nutricionals per al corredor. 12:00 ENTRENAMENT DE RUNNING Ivan Espílez, reconegut atleta. Aprèn a córrer correctament, respiració, posició i cadència. 16:00 – 17:00 PODOLOGIA ESPORTIVA Dr. Arian Marcelino, diplomat en podologia. La importància de la biomecànica esportiva. Anàlisi del peu del corredor. 17:00 – 18:00 PERSONAL TRAINER Núria Codina, personal trainer i instructora Expert en RSF (Reprocesing Soft Fitness). Millora física i esportiva a través d’aquests exercicis. 18:00 – 19:00 De Barcelona 92 a Londres 2012 Jesús Ángel Gardía Bragado, marxador. Un dels millors atletes de la història de l’atletisme espanyol. 19:00 – 20:00 RUNNING EXTREM DE PEL•LICULA Arcadi Climent i Kike Borrás, corredors especialitzats en proves d’autosuficiència extrema, ens explicaran les seves experiències personals i d’aventura.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.