29a Milla Sagrada Família – 7è Trofeu Internacional Ciutat de BCN

0
422

La Milla presenta un cartell de luxe amb Juan Carlos Higuero, Kevin López, Isabel Macías i Solange Pereira
La 29a edició de la Milla Sagrada Família – 7è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, s’ha presentat aquest matí a les 11 hores a la seu del Districte de l’Eixample. En l’acte s’han donat a conèixer els atletes que correran les sèries professionals de la cursa d’entre els que destaquen Juan Carlos Higuero, Kevin Lopez, Isabel Macías, Solange Pereira i Diana Martín.| La cursa atlètica, de 1.609 metres, se celebra diumenge 28 d’abril i manté el mateix recorregut que l’any passat, al voltant de l’anomenada illa Gaudí, formada pel temple de la Sagrada Família, la plaça de la Sagrada Família i la plaça de Gaudí. El punt de sortida se situarà al carrer de Mallorca, entre els carrers de Sardenya i Marina, i la línia d’arribada serà al carrer de Provença. Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb quinze curses des de benjamins a veterans- amb el vessant professional ja que les dues sèries del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona apleguen atletes de l’elit nacional i internacional de l’atletisme. La Milla, una cursa de gran prestigi El regidor del Districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, ha destacat que la Milla “és una de les activitats amb més èxit implantades al barri de la Sagrada Família” i ha afegit que està incorporada a la festa major del barri, però que “està plenament consolidada i té un gran prestigi per si sola”. El regidor ha agraït la dedicació intensa dels organitzadors i voluntaris que contribueixen amb el seu esforç a l’èxit de la Milla Sagrada Família any rere any. El president de la Federació Catalana d’Atletisme Joan Villuendas ha apuntat que “Estem parlant de la Milla, la cursa de mig fons més important de Catalunya i una de les més importants d’Espanya” i ha destacat que cada any es confeccioni un cartell tan competitiu. La directora de la Milla, Núria Borràs, ha ressaltat que “la clau de l’èxit de la Milla és la combinació dels atletes professionals i dels que no ho són”. Borràs ha destacat “el ritme d’inscripcions a les sèries populars avança a bon ritme i ja estem en més de 1.600 inscrits” En referència al cartell de les sèries professionals de la Milla, Borràs ha explicat que “tant la sèrie masculina com la femenina aquest any encara són millors, amb atletes com Juan Carlos Higuero, que ja és un clàssic de la Milla” i atletes de renom internacional com Kevin López, Isabel Macías, Solange Pereira i Diana Martín. Bon nivell d’atletesEn representació dels atletes d’elit han assistit a l’acte Oriol Bonet i Atteneri Tur. Tots dos han coincidit a destacar el bon nivell d’atletes que participaran a les curses professionals de la Milla. “Heu reunit gairebé els millors migfondistes espanyols”, ha ressaltat Oriol Bonet, que ha assegurat que “cada cop ho tenim més difícil per competir amb atletes de renom com els que hi ha a la cursa”. Atteneri Tur al seu torn de paraula ha volgut destacar que “el cartell de la sèrie femenina es molt competitiu i serà molt igualat per la qual cosa es digficil dir qui serà la favorita, tot i que a priori Isabel Macías parteix amb aquesta etiqueta”. La Milla solidària amb el Dia Internacional de la ImmunologiaEnguany, la Milla celebra el Dia Internacional de la Immunologia i com a acció més destacada es farà una sèrie especial oberta a tothom i on no cal inscripció. Sortirà com la resta de sèries, del carrer Mallorca, entre Marina i Sardenya, a les 12 del migdia. A l’acte de presentació també hi ha participat el vicepresident de la Societat Catalana d’Immunologia, Jorge Lloberas que ha volgut agrair el compromís de la Milla amb aquesta cita.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.