La IV Cursa del Mosquit puntuarà per a la Lliga Championchip i s’avança al 18 de maig

0
320

La quarta edició de la Cursa del Mosquit formarà part de la Lliga Championchip, la lliga de referència a Catalunya per a tots els corredors i que agrupa fins a 110 curses. Es tracta de la única cursa homologada de la Lliga en tota la comarca del Bages, pel que la cursa comptarà amb els primers corredors de Catalunya.| En els anys anteriors la Cursa s’ha celebrat sempre al mes de juny però per tal de combatre el fort sol estiuenc l’organització a decidit avançar un mes la data. El tret de sortida serà a les sis de la tarda, té un recorregut de 10 km pel Parc de l’Agulla, un entorn natural immillorable, i comptarà com a prèvia amb la Cursa del Mosquitet, per a nens de 6 a 12 anys. Cursa popular Cada any la Cursa del Mosquit crea una prova diferent però el recorregut sempre és espectacular i immers en un ambient festiu. Així per que tota la família pugi gaudir d’aquest dia de forma paral•lela es fa la Cursa del Mosquitet a les 17:30h, un recorregut de 1000 m on els nens i nenes de 5 a 12 anys hi poden participar. En aquesta edició, en la que es preveu un ambient més festiu que mai, a més a més dels trofeus de rigor per als guanyadors s’estan preparant premis per als campions i sorteigs de productes per a tots els participants per part dels patrocinadors i col•laboradors.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.