La IV Cursa del Mosquit puntuarà per a la Lliga Championchip i s’avança al 18 de maig

0
403

La quarta edició de la Cursa del Mosquit formarà part de la Lliga Championchip, la lliga de referència a Catalunya per a tots els corredors i que agrupa fins a 110 curses. Es tracta de la única cursa homologada de la Lliga en tota la comarca del Bages, pel que la cursa comptarà amb els primers corredors de Catalunya.| En els anys anteriors la Cursa s’ha celebrat sempre al mes de juny però per tal de combatre el fort sol estiuenc l’organització a decidit avançar un mes la data. El tret de sortida serà a les sis de la tarda, té un recorregut de 10 km pel Parc de l’Agulla, un entorn natural immillorable, i comptarà com a prèvia amb la Cursa del Mosquitet, per a nens de 6 a 12 anys. Cursa popular Cada any la Cursa del Mosquit crea una prova diferent però el recorregut sempre és espectacular i immers en un ambient festiu. Així per que tota la família pugi gaudir d’aquest dia de forma paral•lela es fa la Cursa del Mosquitet a les 17:30h, un recorregut de 1000 m on els nens i nenes de 5 a 12 anys hi poden participar. En aquesta edició, en la que es preveu un ambient més festiu que mai, a més a més dels trofeus de rigor per als guanyadors s’estan preparant premis per als campions i sorteigs de productes per a tots els participants per part dels patrocinadors i col•laboradors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.