CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS ALEVÍ-INFANTIL-CADET

0
268

El passat dissabte 20 d’abril es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus per a les categories aleví, infantil i cadet a l’Estadi Municipal de Mataró amb una gran participació. Cal destacar l’actuació de l’equip infantil femení del CE Universitari que va aconseguir millorar el rècord de Catalunya de 4X200 metres amb una marca de 1’52”3 amb un equip format per O. Atance, M. de Mingo, C. Ruffo i S. Gallego.| Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper 4 de maig a Vic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.