Jordi Garcia en homes i Anna Brito en dones són els nous campions

0
694

El Cros de Can Caralleu es consolida com la cursa de muntanya de BCN amb 454 atletes!
Aquest dissabte 20 d’abril Can Caralleu ha acollit la tretzena edició del Cros de Muntanya, l’únic que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa ha comptat amb la participació de 454 atletes. La cursa s’ha desenvolupat amb total normalitat en un circuit de 14 quilòmetres de distància. Val dir que la jornada ha comptat amb un clima molt agradable en que el sol ha lluït tot el matí. El guanyador de la cursa d’enguany en categoria masculina és Jordi Garcia amb un temps de 1:00:49 mentre que en categoria femenina la guanyadora és Anna Brito amb una marca de 1:24:09 i repeteix la victòria que ja va aconseguir en l’edició de 2012. En categoria d’equips, els clubs guanyadors de la prova han estat l’ASIC Running en homes i el VINTRÓ en dones.| Pau Salomó i Laura Torres guanyen el Cros infantil Enguany s’estrenava el Cros Infantil per a nois i noies nascuts els anys 1999/00, 2001/02, 2003/04. En la categoria femenina s’ha imposat Laura Torres mentre que en la masculina el millor ha estat Pau Salomó. Hi han participat un total de 67 nois i noies. Èxit de la Caminada popular! Coincidint amb el Cros de Muntanya de Can Caralleu, també s’ha organitzar la Caminada Popular que transcorre per part del recorregut del Cros. La distància a recórrer és d’uns 8 quilòmetres i ha comptat amb una participació de 100 persones.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.