L’únic cros de muntanya que se celebra a la ciutat de Barcelona

0
690

El tretzè Cros de Muntanya de Can Caralleu se celebra aquest dissabte 20 d’abril a BCN Aquest proper dissabte 20 d’abril se celebra a Barcelona la tretzena edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu, l’únic cros de muntanya que s’organitza a la ciutat de Barcelona. La cursa s’ha consolidat en els darrers anys com una cita ineludible entre els amants de les curses de muntanya de Catalunya i compta amb prop de 500 atletes inscrits, la xifra màxima fixada per l’organització. El recorregut és de 14 quilòmetres, el desnivell acumulat positiu és de 350 metres i la major part del circuit és pel Parc Natural Protegit de Collserola. El punt de sortida de la cursa és al camp de futbol i la pista de tartà de Can Caralleu, i el recorregut passa pel Parc de l’Oreneta i Can Setmenat, la carretera de les Aigües i el Turó d’en Cors. Al llarg de la cursa el participants superaran pistes i corriols amb obstacles naturals. | Consulta més informació sobre el recorregut Categories Juvenil nascuts entre 1994– 1996 Sènior nascuts entre 1973– 1993 Veterà A nascuts entre 1957– 1972 Veterà B nascuts el 1956 i anteriors Aquest any farem el Cros Infantil… Enguany i per primera vegada organitzem un Cros infantil que transcorrerà pel Parc de l’Oreneta, en el primer tram del circuit del Cros de Muntanya. La sortida i arribada serà al CEM Can Caralleu. La distància a recórrer serà d’uns 2 quilòmetres. Infantil masculina Infantil femenina Nascuts el 1999 i 2000 Nascuts el 1999 i 2000 Nascuts el 2001 i 2002 Nascuts el 2001 i 2002 Nascuts el 2003 i 2004 Nascuts el 2003 i 2004 … i repetim amb la Caminada popular! També repetirem la Caminada Popular que ja vam posar en marxa l’any passat. Transcorrerà per part del recorregut del Cros i la distància serà d’uns 8 quilòmetres. La participació està oberta a famílies amb nens sempre i quan vagin acompanyats d’adults. Horaris de les sortides 10.00 Cros de Muntanya 10.15 Caminada Popular 10.30 Cros Infantil

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.