Neix ‘Corre per la independència’, un circuit de curses populars

0
420

L’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes organitzen la iniciativa, que s’estrenarà el 5 de maig a Cardedeu
L’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes organitzen el primer circuit de curses populars ‘Corre per la independència’. L’objectiu d’aquest circuit és donar suport a la independència de Catalunya. La iniciativa té una web oficial, on es concentra tota la informació relacionada. Hi haurà cinc curses que puntuaran en aquesta primera edició del circuit. La primera serà el 5 de maig a Cardedeu, i la darrera el 12 d’octubre a Concabella i Agramunt (La Segarra i l’Urgell). S’establiran diferents categories, determinades pel sexe i l’edat, i al final del circuit els primers classificats de categoria rebran premis pels seus resultats. També es crearà un recull de curses que donin suport al projecte ‘Corre per la independència’, amb la intenció d’arribar al màxim nombre de curses i d’indrets del país. Aquestes curses no puntuaran al circuit però si que demostraran el seu suport mitjançant pancartes i difusió dels beneficis que l’estat propi comportarà al món de l’esport. Ja hi ha quatre d’adherides.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.