EL DIA DELS VOLUNTARIS

0
461

L’organització de la Zurich Marató de Barcelona, ha fet entrega de les plaques commemoratives d’agraïment als diferents grups d’animació, associacions de voluntaris i entitats diverses, que van col·laborar en l’última edició de la cursa. Un mes després de la celebració de la Zurich Marató de Barcelona, ha tingut lloc aquest matí, en un acte celebrat al Gran Hotel Havana de Barcelona, l’entrega de plaques commemoratives que l’organització entrega als voluntaris, per agrair-los la labor desinteressada que efectuen des de diverses àrees organitzatives. D’aquesta manera, diversos grups d’animació, associacions de voluntaris i entitats diverses, han sigut les protagonistes de la jornada, en la qual han rebut de mans del senyor Gabi Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’ Institut Barcelona Esports i Agustín Riviere, Director General de RPM Racing, la placa que els acredita com a voluntaris en la passada edició de la cursa.| Les entitats assistents a l’acte han sigut les següents: Jo Dic, Voluntaris Badalona, Club Atletisme Running, Club Atletisme Nou Barris, Club Esportiu Mediterrani, Voluntaris Zurich, Club Barcelona Atletisme, Toni Bové Fisioteràpia, Club Natació Catalunya, Escola Pia Sarrià, Atlètic Esport i Natura, F.C. Barcelona, Hotel Arts, Unió Colomenca d’Atletisme, Voluntaris per al Futur, secció de Podologia de la Universitat de Barcelona, Escola de massatge manual Dr. Sagrega Ferrandiz, Voluntaris La Caixa, Ketubara, Cargol Graciós, Angels of Mercy, Los Sulfitos, Gegants de Vilamajor, Tabalers Pota-Rojos Castellbisbal i Gegants de Sant Celoni. L’esdeveniment, que ha volgut tenir un record de solidaritat i recolzament pels fets ocorreguts fa només unes hores a la Marató de Boston, ha servit per tancar l’edició 2013 de la Zurich Marató de Barcelona, en la qual Agustín Riviere ha volgut destacar la consolidació de la Zurich Marató de Barcelona com una de les curses de fons de referència, amb més de 18.000 corredors, així com el creixement experimentat en el número de dones inscrites. L’organització de la cursa ja està treballant en la propera edició que tindrà lloc el 16 de març del 2014.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.