Mulla’t i corre per l’Esclerosi Múltiple el 2 de juny al Circuit de Catalunya

0
391

El diumenge 2 de juny de 2013, el Circuit de Catalunya torna acollir una nova edició de la cursa atlètica, Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló. Aquesta competició popular d’atletisme utilitza com a pista el Circuit de Montmeló i col·labora amb la Fundació Esclerosi Multiple (FEM) cedint l’import de les inscripcions que realitzant els participants. Les inscripcions ja estan obertes per internet al preu de 12 euros per adults i 6 per les categories infantils.| “Mulla’t i corre” per l’Esclerosi Múltiple es tracte d’una cursa solidaria, que es dur a terme des de l’any 2001, amb l’objectiu d’ajudar a la Fundació en la seva lluita contra l’esclerosi múltiple, buscant com resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials de la Fundació Esclerosi Múltiple. L’acte està organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Ajuntament de Montmeló i compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport. Les inscripcions ja estan obertes i només es poden tramitar a través de la web: www.mitjaterrassa.org fins el 29 de maig, a les 19 hores. El mateix dia de la cursa es faran inscripcions de participació, no de classificació, fins a les 9:30h (abans d’iniciar la 1ª cursa). Hi hauran curses atlètiques, curses amb patins i cursa de handbike. Les curses no són competitives i per tant no hi han categories. Es busca la manifestació esportiva i solidària de tots/totes els/les ciutadans/nes, i la participació és oberta a tothom. Curses atlètiques: 10.000 metres, 5.000 metres, milla adults i milla nens. Curses amb patins: curta (una volta al Circuit de 5km. aprox.) i llarga (dues voltes al circuit. Cursa de handbike Preus: Per Internet (fins el 29 de maig) Adults: 12 euros Infantil: 6 euros (nascuts al 1998 i posteriors) Dia de la cursa (2 de juny de 2013) Adults : 15 euros Infantil : 8 euros (nascuts al 1998 i posteriors Compra de xip groc 10 euros (opcional) Els dorsals es recolliran el mateix dia 2 de juny al Circuit de Catalunya fins mitja hora abans de l’inici de la cursa. Al igual que en edicions anteriors, s’espera un número important d’inscrits en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.