La ira del Fènix

0
419

El pasat dia 26 de març es va presentar a Barcelona la novel·la “La ira del Fènix” escrita per l’atleta Rafa Melero Rojo que milita en l’equip del Rios Running Team.
El llibre, que està tenint molt èxit i ja té una segona edició, tracta sobre una trama basada en el misteri i els conflictes personals dels agents del Grup d’Homicidis dels Mossos d’Esquadra de Barcelona, quan es troben investigant un macabre assassinat que pot acabar afectant a l’equip d’investigadors.| Aquest és el primer llibre d’aquest atleta que des de la seva presentació a Lleida està sent un èxit de vendes, arribant a ser el número 1, la seva primera setmana. Rafa Melero és un atleta que durant els anys 90′ va ser varies vegades campió de Catalunya de 800 metres llisos i que té una millor marca de 1’49″54 en aquesta prova. Actualment, en categoria de veterans combina la pista d’atletisme i el teclat de l’ordinador per donar resposta a les seves dos grans passions, l’atletisme i l’escriptura.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.