La ira del Fènix

0
1137

El pasat dia 26 de març es va presentar a Barcelona la novel·la “La ira del Fènix” escrita per l’atleta Rafa Melero Rojo que milita en l’equip del Rios Running Team.
El llibre, que està tenint molt èxit i ja té una segona edició, tracta sobre una trama basada en el misteri i els conflictes personals dels agents del Grup d’Homicidis dels Mossos d’Esquadra de Barcelona, quan es troben investigant un macabre assassinat que pot acabar afectant a l’equip d’investigadors.| Aquest és el primer llibre d’aquest atleta que des de la seva presentació a Lleida està sent un èxit de vendes, arribant a ser el número 1, la seva primera setmana. Rafa Melero és un atleta que durant els anys 90′ va ser varies vegades campió de Catalunya de 800 metres llisos i que té una millor marca de 1’49″54 en aquesta prova. Actualment, en categoria de veterans combina la pista d’atletisme i el teclat de l’ordinador per donar resposta a les seves dos grans passions, l’atletisme i l’escriptura.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.