Film THE ATHLETE

0
420

El proper 20 d’abril, des de l’ONG Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) organitza la projecció a Catalunya de “The Athlete”, en un únic passi amb finalitats benèfiques. La projecció es realitzarà a l’Auditori AXA, Av Diagonal 547, a les 19.00 hores. La pel·lícula, de l’any 2009 i que es veurà en VOS al català, explica la història d’Abebe Bikila, el primer africà que va guanyar una medalla d’or en uns Jocs Olímpics. En concret, va ser a la prova de marató, als Jocs Olímpics de Roma 1960. Bikilia va passar a la història per córrer aquella marató descalç.| Els beneficis recaptats amb la venda d’entrades de la pel·lícula es destinaran a un projecte de cooperació a Etiòpia. Es tracta del projecte Materno-Infantil a la localitat de Muketuri, gràcies al qual 275 nens i nenes reben educació infantil primària (dels 4 als 6 anys) i dos àpats diaris (esmorzar i dinar), alhora que 120 dones reben formació en horticultora i nutrició. L’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) és una ONG laica sense ànim de lucre ni finalitats polítiques que treballa amb un doble objectiu. D’una banda, donar suport a les famílies adoptants a Etiòpia, i de l’altra, finançar projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país, orientats a millorar les condicions de vida de la infància.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.