Film THE ATHLETE

0
360

El proper 20 d’abril, des de l’ONG Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) organitza la projecció a Catalunya de “The Athlete”, en un únic passi amb finalitats benèfiques. La projecció es realitzarà a l’Auditori AXA, Av Diagonal 547, a les 19.00 hores. La pel·lícula, de l’any 2009 i que es veurà en VOS al català, explica la història d’Abebe Bikila, el primer africà que va guanyar una medalla d’or en uns Jocs Olímpics. En concret, va ser a la prova de marató, als Jocs Olímpics de Roma 1960. Bikilia va passar a la història per córrer aquella marató descalç.| Els beneficis recaptats amb la venda d’entrades de la pel·lícula es destinaran a un projecte de cooperació a Etiòpia. Es tracta del projecte Materno-Infantil a la localitat de Muketuri, gràcies al qual 275 nens i nenes reben educació infantil primària (dels 4 als 6 anys) i dos àpats diaris (esmorzar i dinar), alhora que 120 dones reben formació en horticultora i nutrició. L’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) és una ONG laica sense ànim de lucre ni finalitats polítiques que treballa amb un doble objectiu. D’una banda, donar suport a les famílies adoptants a Etiòpia, i de l’altra, finançar projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país, orientats a millorar les condicions de vida de la infància.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.