Cursa Bombers, les preguntes.

0
513

La Cursa Bombers se celebra el proper 21 d’abril a Barcelona, a les 10h.
02. En què consisteix la Cursa Bombers? Es tracta d’una de les curses més valorades de 10 quilòmetres, que transita pel centre de Barcelona i que té un dels circuits més ràpids d’Europa.
| 03. Hi haurà una samarreta de la Cursa Bombers? Sí, tots els inscrits rebran una exclusiva samarreta-dorsal, amb tecnologia Nike Dri-FIT, personal i intransferible que hauran d’utilitzar aquell dia per poder córrer. 04. Hi ha guarda-roba? Hi haurà un servei de guarda-roba a l’interior del Parc de la Ciutadella. 05. A quina hora hauria d’arribar a la zona de sortida? Recomanem que calculis amb antelació l’hora d’arribada a la zona de sortida. Tingues en compte que el número de participants és molt elevat, per la qual cosa és millor que et desplacis en transport públic per evitar aglomeracions i embussos a la zona de sortida. És aconsellable arribar entre una i dues hores abans de l’hora de l’inici de la cursa, per poder aprofitar còmodament els serveis que t’oferim i escalfar amb tranquil·litat. 06. Hi haurà sortides per temps? I cronometratge? Sí, aquest any tornem a fer una sortida en dos torns perquè puguis accedir amb més facilitat al teu box i córrer millor. Trobaràs més informació del funcionament d’aquests dos torns a la guia de la cursa, que et donaran a la Fira de la Cursa (C.C. Las Arenas, Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385, de 10.00h a 21.00h) A la Cursa Bombers s’ordenaran les sortides en funció del temps acreditat en una cursa homologada de 10 quilòmetres durant l’últim any o en la Cursa Bombers 2012. Els participants accediran a diferents boxes per poder córrer de la manera més còmoda i ordenada possible. El cronometratge es realitza a través del sistema ChampionChip. Es col·loca un petit dispositiu als cordons de les teves vambes, que s’activarà automàticament quan creuis la línia de sortida, i que t’indicarà el temps exacte que hagis tardat a recórrer els 10 quilòmetres del recorregut. 07. Què he de portar a la Cursa Bombers? Hauràs de portar la samarreta-dorsal que t’entregarem a la Fira de la Cursa, així com l’equipament necessari (pantalons, mitjons, vambes de running) per al dia de la cursa. No oblidis el teu xip de cronometratge situat als cordons de les teves vambes i la polsera de temps, si en disposes. 08. Hi haurà premis individuals? Sí, s’entregaran trofeus als tres primers corredors i a les tres primeres corredores que creuin la línia de meta de cadascuna de les categories. Consulta el reglament de la cursa, on trobaràs la informació de les categories. 09. Hi haurà hidratació durant la cursa? Hi haurà un punt d’hidratació a la sortida perquè comencis a córrer en perfectes condicions d’hidratació. També hi haurà dos punts de avituallament a ambdós costats de la calçada durant el recorregut, i un altre al final, per ajudar a recuperar-te. 10. Puc córrer encara que no m’hagi inscrit? No, els corredors que no portin posada la samarreta-dorsal oficial no podran participar a l’esdeveniment. 11. S’ha de córrer amb Nike+? No és obligatori. Pots córrer amb Nike+ per gaudir plenament de l’experiència. 12. Hi ha alguna sessió d’entrenament? Sí, hi haurà alguns esdeveniments previs a la Cursa. Estigues atent a la pàgina web www.cursabombers.com y a www.facebook.com/nikerunningspain per assabentar-te’n. INSCRIPCIONS 01. He introduït les dades de la meva targeta de pagament més d’una vegada. Com es gestiona el reemborsament? Pot ser que la teva targeta hagi estat rebutjada per motius de seguretat del proveïdor de la passarel·la de pagament. Si no has aconseguit inscriure’t a la Cursa Bombers Barcelona, intenta-ho de nou. Si tot i així segueixes tenint problemes, escriu-nos a inscripciones@cursabombers.com. 02. Les dades de la meva targeta de pagament no han estat acceptades. Què puc fer? Puede que tu tarjeta haya sido rechazada por motivos de seguridad del proveedor de la pasarela de pago. Si no has conseguido inscribirte en la Cursa Bombers de Barcelona, inténtalo de nuevo. Si aún así sigues teniendo problemas, escríbenos a inscripciones@cursabombers.com 03. Amb quines targetes puc efectuar el pagament? Pots utilitzar qualsevol targeta de dèbit o de crèdit. 04. Com puc comprovar que la inscripció a la cursa és correcta? T’enviarem un correu electrònic per confirmar-te la inscripció a la Cursa Bombers de Barcelona. A més a més, al web hi ha un apartat on podràs imprimir el teu justificant d’inscripció. 05. Puc inscriure a un amic? No, la inscripció l’ha de fer cadascú individualment per poder acceptar la normativa de la cursa. 06. Puc transferir la meva plaça a un amic? No, les inscripcions són personals i intransferibles. 07. Pot inscriure’s més d’una persona amb el mateix correu electrònic? Per seguretat, no podem permetre més d’una inscripció per adreça de correu electrònic. 08. Hi ha algun límit d’edat per inscriure’s? Tots els participants han de tenir com a mínim 16 anys fets el dia 21 d’abril de 2013. 09. Puc canviar la talla de la meva samarreta? No, pots escollir la talla quan t’inscrius, però una vegada seleccionada, no pots canviar-la. Per si tens algun dubte, les talles corresponen a les samarretes de la col·lecció de running de Nike que pots trobar a les botigues d’esport. 10. Què inclou el preu de la inscripció a la Cursa Bombers? La inscripció a la cursa inclou: – Una plaça per participar a la Cursa Bombers. – Una exclusiva samarreta-dorsal de màniga curta amb tecnologia Nike Dri-FIT de la Cursa Bombers. – Servei de guarda-roba durant la cursa. – Hidratació a la sortida, durant la cursa i a la meta. – Assegurança d’accidents esportius per a tots els participants. – Cronometratge ChampionChip i inclusió en els resultats de la competició. 11. Tinc problemes per completar el procés d’inscripció. Això pot ser per diferents motius. Per poder-te ajudar de la millor manera, t’aconsellem que ens enviïs un correu electrònic amb el teu problema per poder ajudar-te a solucionar-lo a inscripciones@cursabombers.com 12. No he rebut el correu electrònic de confirmació. Què he de fer? A l’apartat d’inscripcions del web hi ha un camp en el qual pots sol·licitar que et reenviem el correu electrònic a l’adreça que ens vas facilitar a la teva inscripció, amb el comprovant d’aquesta. Així mateix, pots omplir el formulari de Preguntes Freqüents i et contestarem o pots enviar-nos un correu electrònic a inscripciones@cursabombers.com 13. Puc cancel·lar la meva inscripció i sol·licitar el reemborsament? No, les inscripcions no es poden cancel·lar. 14. L’adreça de correu electrònic que he introduït és errònia. Com puc corregir-la? Omple el formulari de Preguntes Freqüents i t’ajudarem a resoldre-ho, o envia’ns un correu electrònic a inscripciones@cursabombers.com 15. Què significa el número ID que figura en tots els meus correus electrònics? Aquest és el teu codi únic d’identificació per a temes organitzatius. Has de portar-lo perquè t’identifiquem quan vinguis a participar a la cursa. Si us plau, no el perdis. Aquest codi d’identificació no és el mateix número que el que figura a la teva samarreta, ja que s’assignen de forma independent. SAMARRETA 01. Quan i on puc recollir la meva samarreta? La teva samarreta dorsal estarà disponible del 17 al 20 d’abril de 10 a 21h ala Fira de la Cursa (C.C. Las Arenas, Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385). 02. Què necessito portar per recollir la meva samarreta? Porta el teu justificant d’inscripció i un document oficial d’identitat, com el passaport, el DNI/NIE o el carnet de conduir. 03. Puc córrer amb una altra samarreta que no sigui la de la Cursa Bombers? No, tal com està estipulat al reglament, has d’utilitzar la teva samarreta de la cursa, ja que porta incorporat el dorsal. CIRCUIT Pots consultar el recorregut i l’altimetria de la cursa a la secció d’informació. TRANSPORT 01. Transport públic L’organització té com a objectiu la sostenibilitat. És per aquest motiu que, en la mesura del possible, demanem que tots els corredors us desplaceu en transport públic. A més de gaudir de l’ambient dels vostres companys, podreu arribar més relaxats a la zona de sortida. A la pàgina web de la cursa podràs consultar la millor manera per arribar a la sortida de la Cursa Bombers. 02. Cotxe La dificultat d’aparcar a la zona de sortida fa que et recomanem que no acudeixis a la cursa en transport privat. Per aquest motiu i pel comentat a la resposta anterior, aconsellem a tots els participants que viatgin en transport públic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.