Aleix Fàbregas i Carla Bertos Guanyadors absoluts del duatló de Sant Joan de les Abadesses

0
420

El Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ha organitzat impecablement la vintena edició del seu duatló de carretera , convertint-se en la segona duatló més antiga de la present lliga 2013 , tot això sumat amb un nou rècord d’inscrits a la prova 292 participants que van fer front a 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 23 quilòmetres de ciclisme de carretera tallats al trànsit i per acabar amb una darrera cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada instal•lada a la Plaça de Barcelona . | Dins de l’apartat competitiu de la categoria masculina , treballada victòria final pel duatleta de Ripoll , Aleix Fàbregas (Esportiu Ripoll) amb un temps de 1 hora 9 minuts 36 segons , un avantatge de 1 minut i 8 segons per davant del segon classificat absolut i primer veterà Josep Viladoms (Club Natació Reus Ploms ) completant el podi com tercer el seu company de Club , Eduard Queralt.Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Queralt-Rodríguez) 2º Club Natació Vic-etb (Lázaro-Masnou-Bayes) 3º Club Natació Prat-triatló ( Barrio-Chirico-Barbero). A la vessant femenina victòria absoluta per la revelació de la temporada la junior Carla Bertos (Club Natació Prat-triatló) amb un crono final de 1 hora 19 minuts 52 segons , un marge de 1 minut i 35 segons per davant de la segona classificada absoluta i guanyadora de l’edició de l’any passat , la duatleta de Berga , Alba Xandri (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) , el tercer graó del podi per Susanna Molas (Club Natació Prat-triatló. Per equips 1ª Club Natació Prat-triatló (Bertos-Molas-Rodríguez) 2ª les amfitriones del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Xandri-Calveras-Galí) 3ª Triatló BCN-triforfun ( Del Aguila-Salomoni-Estíbariz) .Podeu veure el reportatge de la duatló a www.ufec.tv .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.