Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

0
577

“Mohamed Benhmbarka queda a només 4 segons del rècord”
MOHAMED BENHMBARKA (Runnersworld Tarragona) i HASNA BAHOM (CA La Sansi) han estat els guanyadors de la 5a edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme que s’ha celebrat aquest diumenge, 14 d’abril, en un circuit planer que ha transcorregut pels municipis de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Tots dos venien de guanyar, el diumenge anterior, la popular cursa del Corte Inglés de Barcelona. Adrià Garcia (Independent), que ha estat el segon classificat, s’ha despenjat de Benhmbarka poc abans d’arribar al Km 10, al Passeig Marítim de Malgrat de Mar, deixant que l’atleta marroquí hagués d’afrontar el repte de superar el rècord de la prova, tot sol. Finalment, no ha pogut ser, ha aturat el crono en 1h 06m 07s, a només 4 segons de la marca que va fer Roger Roca al 2012. El podi masculí l’ha completat Ahmed Dahchour (CA Laietània).| En fèmines, la superioritat de la 1a encara ha estat més clara, i és que Bahom ha establert un registre d’ 1h 18m 47s, quasi 5 minuts més ràpida que la 2a classificada, la també marroquina i companya de Club, Ouafaa Hamani. El podi femení l’ha completat Anna Riera (Slop.Cat Sabadell). La prova, que ha comptat amb prop de 1500 participants, podrà seguir-se per Televisió a l’endemà de l’esdeveniment, dilluns 15 d’abril, a partir de les 18:30 h al canal ESPORT3 de TV3. L’Organització s’ha mostrat satisfeta de la participació esportiva d’aquest any, la implicació i professionalitat dels serveis de seguretat, la generositat de l’equip de voluntariat, la col·laboració dels Ajuntaments implicats, i del patrocini de les empreses fidels que han estat darrera d’aquest esdeveniment, que any a any, es va consolidant en el calendari de curses en ruta del nostre territori.| Resultats: http://resultats.championchip.cat/resultats/mitja-marato-costa-barcelona-maresme

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.