XIII Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega – 6è Memorial Eduard Garcia Piqué

0
396

El Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega ja és un clàssic al calendari de curses de fons de Catalunya, havent superat el miler de participants l’any passat. El Quart i la Mitja són puntuables a la Lliga Ponent (www.lligaponent.cat), formada per una trentena de curses de fons de la nostra demarcació i el Quart de Marató (10,5 km) és puntuable per a la Lliga Championchip de Catalunya.| Aquest any el Club d’Atletisme 100 x 100 Fondistes de Tàrrega organitzem de nou una cursa especial, genuïna, original i única. Cal destacar la participació d’atletes de primera línia, com el gran duatleta Sergi Rodríguez Batista que correrà la distancia de la mitja marató. La cursa s’iniciarà a les 9:30 del matí des de la zona esportiva del Reguer, on els corredors tindran al seu abast un ampli ventall de serveis, com dutxes, guarda-roba i aparcament. En acabar la cursa, tots els corredors es podran relaxar al costat mateix de l’arribada, al complex esportiu Eurofitness-piscina coberta i gaudir, per només 1 euro de les seves instal·lacions: piscina, sauna, jacuzzi… A més, tindran l’entrada gratis a l’Olimpia Sport-Pàdel Tàrrega. Com cada any, tots els corredors inscrits rebran diversos regals, que enguany consistiran en una motxilla amb sabatiller i uns mitjons esportius, a més d’una bossa d’obsequis dels nostres patrocinadors. També hi haurà un espectacular avituallament a l’arribada amb coca de recapte, iogurts artesans i la degustació de granissat de llimona. Una cursa de qualitat i referent, pensada perquè Tàrrega sigui el dia 5 de maig una gran festa de l’atletisme de fons de les nostres contrades. -La cursa se celebrarà el diumenge dia 5 de maig de 2013 -Sortida a les 9:30 des del Pavelló Municipal d’Esports, carrer de Joan Brossa de Tàrrega -Inscripcions per internet a traves de www.fondistestarrega.com -Nombre màxim de participants: 1000 entre ambdues curses

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.