La Directiva de l’AEMMT inicia l’elaboració d’un nou Pla Estratègic

0
385

En Assemblea extraordinaria de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, s’aprova, de forma unànime, el membres directius i l’inici d’un nou Pla Estratègic de l’Entitat. L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa defineix la seva Junta Directiva amb l’objectiu de treballar el nou pla Estratègic de l’Entitat pels propers 3 anys.| L’Entitat terrassenca manté la seva principal línia d’actuació basada en el següents punts: ESPORT, SOLIDARITAT I CIUTAT. Aquest nou Pla Estratègic vol adaptar-se als canvis que s’estan produint en la nostra societat, en tots els sentits, econòmics, tecnològics, esportius…., motiu pel qual, s’ha iniciat l’elaboració d’aquest Pla estratègic . Per dirigir aquest treball, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa compta amb la seva Junta Directiva, aprovada per unanimitat en la seva Assemblea, formada per les següents persones: President: David Otero i Ros Vicepresident: Josep Mota Estada Secretària: Mª Carmen Martínez Sans Tresorer: Andreu Melendo Valero Vocal: Josep Bertran Compañó Vocal: Emili Asín Pocino Vocal: Lorena Marmol Ramirez Vocal: Màxim de Pablos Vocal: Rafael Morillo Lobo

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.