La Directiva de l’AEMMT inicia l’elaboració d’un nou Pla Estratègic

0
303

En Assemblea extraordinaria de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, s’aprova, de forma unànime, el membres directius i l’inici d’un nou Pla Estratègic de l’Entitat. L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa defineix la seva Junta Directiva amb l’objectiu de treballar el nou pla Estratègic de l’Entitat pels propers 3 anys.| L’Entitat terrassenca manté la seva principal línia d’actuació basada en el següents punts: ESPORT, SOLIDARITAT I CIUTAT. Aquest nou Pla Estratègic vol adaptar-se als canvis que s’estan produint en la nostra societat, en tots els sentits, econòmics, tecnològics, esportius…., motiu pel qual, s’ha iniciat l’elaboració d’aquest Pla estratègic . Per dirigir aquest treball, l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa compta amb la seva Junta Directiva, aprovada per unanimitat en la seva Assemblea, formada per les següents persones: President: David Otero i Ros Vicepresident: Josep Mota Estada Secretària: Mª Carmen Martínez Sans Tresorer: Andreu Melendo Valero Vocal: Josep Bertran Compañó Vocal: Emili Asín Pocino Vocal: Lorena Marmol Ramirez Vocal: Màxim de Pablos Vocal: Rafael Morillo Lobo

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.