CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
358

CRITÈRIUM CATALÀ DE CLUBS 2013
Aquest cap de setmana comença el Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.013, que representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros, i que tradicionalment s’ha conegut com la Lliga Catalana.| En aquesta edició s’ha canviat sensiblement el format de la competició. Podran participar tots els clubs catalans, incloent a aquells clubs que estiguin participant en Divisió d’Honor i a la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs. La participació serà de forma conjunta, homes i dones, a dos atletes per prova, i la puntuació final serà per la suma de les dues categories. La competició es farà en dues jornades classificatòries a mig programa i una jornada final a programa complet. Aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, es disputarà la Primera Jornada classificatòria en cinc encontres a Manresa, El Prat de Llobregat, Can Dragó de Barcelona, Castellar del Vallès i Palafrugell. La Segona Jornada classificatòria se celebrarà els propers 20 i 21 d’abril. A la Jornada Final, prevista pel 5 de maig, participaran tots els clubs a programa complet i a un atleta per prova. La suma de la puntuació de les dues jornades classificatòries decidirà la composició dels grups que participaran a la Jornada Final que es distribuiran en quatre encontres finals amb 8 equips participants.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.