CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
557

CRITÈRIUM CATALÀ DE CLUBS 2013
Aquest cap de setmana comença el Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.013, que representa l’inici de la temporada de competicions de pista a l’aire lliure, una vegada finalitzada la temporada de pista coberta i cros, i que tradicionalment s’ha conegut com la Lliga Catalana.| En aquesta edició s’ha canviat sensiblement el format de la competició. Podran participar tots els clubs catalans, incloent a aquells clubs que estiguin participant en Divisió d’Honor i a la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs. La participació serà de forma conjunta, homes i dones, a dos atletes per prova, i la puntuació final serà per la suma de les dues categories. La competició es farà en dues jornades classificatòries a mig programa i una jornada final a programa complet. Aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, es disputarà la Primera Jornada classificatòria en cinc encontres a Manresa, El Prat de Llobregat, Can Dragó de Barcelona, Castellar del Vallès i Palafrugell. La Segona Jornada classificatòria se celebrarà els propers 20 i 21 d’abril. A la Jornada Final, prevista pel 5 de maig, participaran tots els clubs a programa complet i a un atleta per prova. La suma de la puntuació de les dues jornades classificatòries decidirà la composició dels grups que participaran a la Jornada Final que es distribuiran en quatre encontres finals amb 8 equips participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.