REVISTA MARATHON Abril 2013

0
375

Sumari Nº 325 ABRIL del 2013
ZURICH MARATÓ BARCELONA: Els atletes etíops dominen una prova marcada pel vent i la pluja amb gairebé 15.000 arribats a la línia de meta HOMENATGE A RAMON OLIU: L’Ajuntament de Barcelona dedica un monòlit a la memòria del fundador de la marató a Catalunya ENTREVISTA A MIQUEL PUCURULL: Va començar a córrer quan tenia 41 anys i actualment és un enamorat i gran difusor de l’atletisme popular CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS: La ciutat de Granollers va ser protagonista un cop més d’una competició d’alt nivell CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS: Els atletes kenyans dominen la prova disputada a Polònia MITJA MARATÓ DE GAVÀ-CASTELLDEFELS-GAVÀ: La prova no perd embranzida i va ser tot un èxit esportiu 5 MILLES FEMENINES DE VALLDOREIX: 900 dones a la línia de sortida de la desena edició CURSA CIENTÍFICA DE L’HOSPITAL DE SANT PAU: la prova compleix 25 anys promovent l’esport popular CURSA DE SANT BOI: L’estadi municipal va acollir 1.160 atletes en els 10 km MITJA MARATÓ DE VALLS: La prova no defrauda: festa esportiva i calçotada final MITJA DE BANYOLES: 800 atletes a la Mitja del Pla de l’Estany i la volta popular.| Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.