2 ª Edició Cursa 10 km de Vilanova i la Geltrú

0
425

Diumenge 19 Maig 2013 a les 9:30 Plaça del Port
Una cursa ideal per fer marca personal, molt plana, al costat del mar amb un circuit 100% per asfalt. La cursa a més forma part del calendari de la lliga Championchip. Aquesta segona edició a més homologuem la distància amb el suport de la Federació Catalana d’Atletisme.
Organitzen: atletesvng.org i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
Enguany, els corredors i corredores podeu gaudir d’una novetat molt especial: la targeta Run Sports.| Run Sports és l’empresa creadora de la targeta del mateix nom, que ofereix una gran quantitat de descomptes i avantatges en tot tipus d’establiments (oci, moda, esports,…) a localitats d’arreu de Catalunya. En col•laboració amb els organitzadors de la cursa, Run Sports ha creat una targeta especial, vàlida durant 5 dies (17, 18, 19, 20 i 21 de maig) per gaudir de nombrosos descomptes a Vilanova i la Geltrú. Creada específicament pels corredors i corredores de la prova… i totalment gratuïta! Gaudireu de descomptes en més d’un centenar d’establiments de Vilanova i la Geltrú: restaurants, botigues de moda, d’esports, calçat, alimentació, estètica i salut, nutrició esportiva, i un llarg etcètera. Aprofita l’estada, i gaudeix de Vilanova amb un munt de descomptes i avantatges! Corre… i demana la teva targeta Run Sports / Cursa 10kmvng. La targeta s’entregarà dissabte dia 18 de maig o bé el mateix dia de la cursa, diumenge dia 19, a l’estand de Run Sports, just al costat del punt de recollida de dorsals. Tots aquells corredors i corredores que desitgeu tenir-la abans, només heu de contactar amb Run Sports a l’e-mail: info@runsports.cat. La targeta s’enviarà al lloc que desitgi el corredor/a, per tal que pugui utilitzar-la i gaudir de Vilanova els dos dies previs a la cursa. Vols gaudir dels avantatges de Run Sports durant tot l’any? Informa’t aquí

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.