Reportatge fet al 2012 sobre Pere Casacuberta

0
930

El reportatge explica com l’atleta del Club Atlètic Vic Pere Casacuberta (Gurb, 1965) va arribar a convertir-se en campió del món de cros Júnior l’any 1984. És encara l’últim atleta blanc que ha guanyat un mundial de cros.
El reportatge tenia una finalitat acadèmica i es va elaborar al gener del 2012, en el marc d’una assignatura de 4t de Periodisme de la UAB.
El director, productor i únic creador del reportatge és l’Enric Gil Molas. Ja està disponible al YouTube el reportatge fet al 2012 sobre Pere Casacuberta, atleta del Club Atlètic Vic i últim home blanc que ha guanyat un Campionat del Món de Cros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.