Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme 2013

0
521

A pocs dies de la prova, l’organització mostra les millores”
Encara poden adquirir-se els dorsals per a la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme 2013 que es celebrarà el proper diumenge, 14 d’abril, en un circuit planer que transcorrerà pels municipis de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.
| A només 10 dies per a la celebració de l’esdeveniment, l’organització mostra les millores per a l’edició d’enguany: – CALENDARI: s’ha traslladat a l’abril per tal de situar-se més bé en el calendari, just un mes després de la Marató de Barcelona. – SOLIDARITAT: s’ha fet un conveni de col·laboració amb la Fundació Miquel Valls que rebrà una aportació econòmica d’aquesta prova i del Circuit Maresme5K que es durà a terme a l’estiu, sota la mateixa organització. – PROMOCIÓ: la prova ha augmentat els seus canals de comunicació en aquesta 5a edició, amb més presència a la xarxa, al Maresme i a les proves importants, destacant-ne l’acord com a AMIC de la Marató Divina Pastora València (entre els participants a la Mitja del Maresme es sortejaran dues inscripcions). – FIRA DEL CORREDOR: serà més gran, amb més expositors, i l’avantatge principal és que estarà oberta tot el dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 20 h, per tant permetrà recollir el dorsal tant al matí com a la tarda. – LLEBRES: l’organització posarà 3 llebres, ben visibles, a disposició dels esportistes (1h20, 1h30 i 1h45). – PARC INFANTIL GRATUÏT: al costat de l’arribada, hi haurà el Parc Infantil Diver3 obert, gratuïtament, durant tota la prova. – ELIT: l’organització ha mantingut els premis en metàl·lic pels tres primers classificats, tant homes com dones, per seguir tenint un bon nivell competitiu. L’actual Campió de Catalunya de la distància, Adrià Garcia, no faltarà a la cita i intentarà batre el rècord de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.