Neix la Cursa California Sports 5 k

0
489

El proper 5 de maig tindrà lloc a Terrassa la primera edició d’aquesta cursa organizada per el Club Esportiu California Sports, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i de la Associació de Veïns del barri del Segle XX. La distància a recòrrer serà de 5 quilòmetres, i la sortida i la arribada estaran ubicades al carrer Tren de Baix, cantonada amb Lepant, just al davant de la botiga que duu el mateix nom que el club organitzador. El recorregut transcorrerà bàsicament al llarg de la Rambla d’Egara i de la Avinguda Josep Tarradellas, en format “d’anada i tornada”, estant ubicat el punt de gir en la citada Avinguda Josep Tarradellas, a la alçada del carrer Balmes, poc abans d’arribar a la rotonda que uneix aquest carrer amb la Ronda de Ponent i la Avinguda Abad Marcet.| La distancia de la prova gran ha estat homologada per la Federació Catalana d’Atletisme, ja que l’esdeveniment pertany al Calendari de Curses de Fons de la citada Federació. Tambè hi haurà tres competicions per als més menuts, de 400, 600 i 1.200 metres, i en elles hi podràn còrrer, segons categories, nens nascuts a partir de l’any 2007m i fins a l’any 1999. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.californiasports5k.es, o a la mateixa botiga California Sports (carrer Lepant, 209). El preu del dorsal en la cursa de 5 quilòmetres és de 10 euros (12 si no es té xip groc en propietat, ja que la prova serà cronometrada per ChampionChip), i els atletes amb llicència per la Federació Catalana d’Atletisme pagaran un euro menys. El preu dorsal per a les curses infantils està fixat en 2 euros. El límit de corredors en la cursa gran es de mil. Al final de la competició es sortejarà, entre tots els participants, dos lots de material esportiu valorats, cadascú d’ells, en 250 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.