Lliurats els premis del concurs fotogràfic de la Mitja 2013

0
492

Dimarts van lliurar els premis del concurs fotogràfic de la Mitja 2013, que es celebra per tercer any. S’han presentat un total de 48 fotos a concurs, que optaven a dues categories: categoria general i fotografia creativa digital. L’acte ha comptat amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Montornès, Juan Jose Fernández, de la Regidora de Cultura, Maria Rosa Viñallonga i del director de la Mitja, Jos Petit.
Els guanyador del concurs fotogràfic d’enguany, en categoria general, ha estat Josep Jané Puig, amb la fotografia titulada “Estirament”. El segon i tercer premi han estat per Mariano Pérez Moreno, amb les imatges titulades “Pódium para todos” y “Valor añadido”. A la categoria de fotografia creativa digital, la imatge guanyadora ha estat “Super Woman”, realitzada per Jose Antonio Pérez Bermejo.| Tots els premiats han rebut, a més de la dotació econòmica corresponent, un lot de regals de la Mitja amb productes de Henkel. L’exposició amb totes les fotografies que han participat al concurs ha estat oberta al públic tota la setmana a la sala d’exposicions del Casal de Cultura de Montornès. Es tanquen així els actes corresponents a la 20a. Mitja Montornès, la més participativa de totes les realitzades fins ara i que, a més, ha estat Campionat de Catalunya de Mitja Marató. L’organització ja treballa en l’edició del 2014, prevista pel 9 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.