CAMPIONAT D’ESPANYA DE 10.000 METRES

0
380

Carles Castillejo i Lídia Rodríguez, Campions
El passat dissabte 6 d’abril es va celebrar el Campionat d’Espanya Individual de 10.000 metres en Pista conjuntament amb el Trofeo Ibérico a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Grup Atletisme Lluïsos Mataró. Carles Castillejo (CA Adidas) es va proclamar Campió de la categoria masculina amb un temps 27’57”92, marca que representa mínima B pel Campionat del Món de Moscou. Amb aquesta victòria, Castillejo aconsegueix el segon títol estatal d’aquesta modalitat, desprès del que va aconseguir l’any 2.009.| A la categoria femenina, el campionat d’Espanya va ser per la Lídia Rodríguez (At. S) amb una marca de 32’50”34, aconseguit el seu primer títol estatal. A la categoria promesa femenina, Meritxell Soler (Av Manresa) va aconseguir la medalla de plata amb 36’24”46, i Carla Moreno (CA Laietània) la de bronze amb 37’25”74.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.