CAMPIONAT D’ESPANYA DE 10.000 METRES

0
299

Carles Castillejo i Lídia Rodríguez, Campions
El passat dissabte 6 d’abril es va celebrar el Campionat d’Espanya Individual de 10.000 metres en Pista conjuntament amb el Trofeo Ibérico a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Grup Atletisme Lluïsos Mataró. Carles Castillejo (CA Adidas) es va proclamar Campió de la categoria masculina amb un temps 27’57”92, marca que representa mínima B pel Campionat del Món de Moscou. Amb aquesta victòria, Castillejo aconsegueix el segon títol estatal d’aquesta modalitat, desprès del que va aconseguir l’any 2.009.| A la categoria femenina, el campionat d’Espanya va ser per la Lídia Rodríguez (At. S) amb una marca de 32’50”34, aconseguit el seu primer títol estatal. A la categoria promesa femenina, Meritxell Soler (Av Manresa) va aconseguir la medalla de plata amb 36’24”46, i Carla Moreno (CA Laietània) la de bronze amb 37’25”74.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.