61.000 inscrits a la 35a Cursa El Corte Inglés

0
449

1.300 persones asseguren la qualitat de l’organització de la prova més emblemàtica de la Challenge BCN 10km.
Si manté el ritme d’inscripció, la cursa renovarà el seu supremacia europea amb una marca històrica.
1.300 persones asseguren la qualitat i els serveis de la 35a Cursa El Corte Inglés. Un ampli grup d’empleats d’El Corte Inglés, Guàrdia Urbana, personal de l’Àrea d’Esports i Circulació de l’Ajuntament de Barcelona, de la Federació Catalana d’Atletisme, de la Creu Roja i de Voluntaris 2000 garantiran el seu bon funcionament durant els gairebé 11 quilòmetres de recorregut de la prova.| Com cada any, els corredors que finalitzin la cursa rebran un diploma nominatiu que acreditarà la seva participació i especificarà el temps aconseguit, el lloc obtingut en la classificació general i la classificació segons el seu grup d’edat. Els atletes que corrin amb xip accediran a la seva classificació al nostre web sota el control i supervisió de ChampionChip, a partir del diumenge 7 d’abril, a les 14.00 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.