NOU SERVEI DE DOCUMENTACIÓ PER A ENTRENADORS I MONITORS

0
636

A partir d’avui, el Comitè Tècnic de la FCA i l’Escola Catalana d’Entrenadors amb la intenció de facilitar l’accés a documentació técnica, aniran publicant en aquest web, diferents articles que puguin ser d’ajut a entrenadors i monitors. S’inicia aquesta publicació amb els apunts que el nostre Director Tècnic, Sr. Miguel Vélez, impartia en les seves classes d’Atletisme d’INEFC de Barcelona que s’aniran complentant en les properes setmanes.| Els entrenadors que dessitjin qua algún article seu tècnic seu, sigui publicat en aquest web, hauran de fer-lo arribar a david@fcatletisme.cat per a la seva aprovació si s’escau per part del Comitè Tècnic. L’encarregat d’aquesta secció serà el Director de l’Escola i Responsable de Metodologia i Documentació del Comitè Tècnic, Sr. Josep Maria Padullès i Riu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.