NOU SERVEI DE DOCUMENTACIÓ PER A ENTRENADORS I MONITORS

0
349

A partir d’avui, el Comitè Tècnic de la FCA i l’Escola Catalana d’Entrenadors amb la intenció de facilitar l’accés a documentació técnica, aniran publicant en aquest web, diferents articles que puguin ser d’ajut a entrenadors i monitors. S’inicia aquesta publicació amb els apunts que el nostre Director Tècnic, Sr. Miguel Vélez, impartia en les seves classes d’Atletisme d’INEFC de Barcelona que s’aniran complentant en les properes setmanes.| Els entrenadors que dessitjin qua algún article seu tècnic seu, sigui publicat en aquest web, hauran de fer-lo arribar a david@fcatletisme.cat per a la seva aprovació si s’escau per part del Comitè Tècnic. L’encarregat d’aquesta secció serà el Director de l’Escola i Responsable de Metodologia i Documentació del Comitè Tècnic, Sr. Josep Maria Padullès i Riu.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.