La mitja i 10 km de Tossa al servei del corredor

0
441

La Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar se celebrarà el pròxim diumenge 12 de maig de 2013 a les 10:00h del matí amb sortida des del passeig de mar del mateix municipi de la Costa Brava de Girona. El Run festival de Tossa de Mar és la cursa per excel·lència dedicada en cos i ànima a l’atenció el participant i a l’acompanyant perquè puguin gaudir d’un cap de setmana d’esport, oci i platja. L’organització vol cuidar fins a l’últim detall perquè el corredor se senti com a casa, i a part d’oferir un recorregut preciós vorejant el mar mediterrani ofereix els participants tots els serveis que es mereix per gaudir el màxim d’un dia esport, sol i platja. | Guarderia infantil de 4 a 10 anys, servei de llebres a càrrec de corredors.cat, servei de Fisioteràpia, servei de guarda-roba a la zona de sortida i arribada, avituallaments complets, Botifarrada al finalitzar la prova, Samarreta tècnica Taymory, bossa amb obsequis dels col·laboradors, Sorteig de Material a l’entrega de premis., SMS amb els resultats de cada participant, Piscina, dutxes i vestuaris a la zona esportiva de Tossa al finalitzar la prova, servei de transport gratuït des de l’arribada a la zona Esportiva i aparcament gratuït, són els serveis que l’organització posa a disposició dels participants de la Mitja Marató i 10 km de Tossa. A més a més, el Club Hotel Giverola de Tossa de Mar ofereix un preu especial perquè corredors i acompanyants puguin passar tot el cap de setmana gaudint de la Costa Brava a les seves magnífiques instal·lacions amb cala privada, zona spa, pistes de tennis, mini-golf i molt més No t’ho pots perdre, vine a gaudir el Run Festival a Tossa de Mar. Tota la informació de la prova a www.tossaesportiva.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.