36a Cursa de Fons i a la 19a Cursa Popular a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc

0
333

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA CURSES DE L’1 DE MAIG: LES CURSES A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC 2013
Un any més ja està a punt la 36a Cursa Popular i la 19a Cursa de Fons a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, que tindrà lloc el proper dimecres 1 de maig. A la pàgina web www.atletisme.cat/clubs/montblanc pots trobar tota la informació de les curses. Recordar-te que degut a la limitació d’espai de l’ermita, la cursa de fons està limitada a 300 corredors i que només s’acceptaran inscripcions fins el 28 d’abril o quan s’arribi als 300 corredors. La cursa popular és gratuïta i per totes les edats.
Anima’t a participar en les curses de l’1 de maig! Aquest any amb molts regals pels corredors, esmorzar, gelat, …. | Agrega’t al Facebook del Club Atlètic Montblanc, i ves seguint totes les novetats de les curses a l’ermita de Sant Josep 2013

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.