36a Cursa de Fons i a la 19a Cursa Popular a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc

0
409

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA CURSES DE L’1 DE MAIG: LES CURSES A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC 2013
Un any més ja està a punt la 36a Cursa Popular i la 19a Cursa de Fons a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc, que tindrà lloc el proper dimecres 1 de maig. A la pàgina web www.atletisme.cat/clubs/montblanc pots trobar tota la informació de les curses. Recordar-te que degut a la limitació d’espai de l’ermita, la cursa de fons està limitada a 300 corredors i que només s’acceptaran inscripcions fins el 28 d’abril o quan s’arribi als 300 corredors. La cursa popular és gratuïta i per totes les edats.
Anima’t a participar en les curses de l’1 de maig! Aquest any amb molts regals pels corredors, esmorzar, gelat, …. | Agrega’t al Facebook del Club Atlètic Montblanc, i ves seguint totes les novetats de les curses a l’ermita de Sant Josep 2013

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.