LLibres: Córrer, menjar, viure

0
414

La increïble història d’un corredor llegendari
Jurek, Scott i Friedman, Steve
Garcia Ulldemolins, Raquel
Sinopsi Durant dues dècades Scott Jurek ha dominat el duríssim món de les ultramaratons i ha guanyat diverses vegades les curses més llargues, prestigioses i extremes: Hardrock, Badwater, Spartathlon i Western States, en la qual s’ha imposat en set edicions consecutives. A més, l’any 2010 va establir el rècord dels Estats Units de 24 hores amb una distància de 266 km, l’equivalent a córrer sis maratons i mitja en un sol dia. | Farcit de colpidores històries de resistència, d’informació útil per a qualsevol corredor i de consells pràctics —incloent receptes veganes pròpies—, Córrer, menjar, viure et motivarà per arribar «més enllà de la teva marca», reflexionar sobre l’alimentació i explorar els teus límits personals. «Un home —i una història— com cap altre.» (Christopher McDougall, autor de Nascuts per córrer) «Jurek ens revela els secrets més importants que un corredor pot aprendre.» (Amby Burfoot) Scott Jurek és un dels corredors protagonistes del bestseller mundial Nascuts per córrer. Biografia Scott Jurek és un campió d’ultramaratons reconegut mundialment, que s’entrena i competeix seguint una alimentació vegana. És un dels protagonistes del bestseller mundial Nascuts per córrer. Admirat pel seu estil de vida respectuós amb el medi ambient, Jurek és també un conferenciant motivador d’alt nivell, fisioterapeuta, coach i cuiner. Viu a Boulder (Colorado). Més informació a www.scottjurek.com. Col·lecció: Inspira , núm 29

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.