OBERTES LES INSCRIPCIONS DE LA MITJA DE TOSSA DE MAR

0
444

Torna El Run Festival de la Costa Brava amb la 5ª edició de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar el pròxim diumenge 12 de maig de 2013. L’edició d’aquest any torna amb novetats per tal de satisfer totes les necessitats dels corredors i de la seva família, i és per aquest motiu que l’organització de la prova posarà a disposició dels participants una sèrie de serveis perquè els assistents puguin gaudir d’un cap de setmana de platja i esport. La prova comptarà amb un servei de Guarderia infantil, servei de llebres tant en la mitja marató com la cursa de 10 km, servei de fisioteràpia, música en directe, servei d’aparcament gratuït, piscina a la zona esportiva i una botifarrada per tots els corredors al finalitzar la prova per recuperar energies.| Vine i viu una de les proves més boniques de la Costa Brava i gaudeix del marc incomparable per on transcórrer el recorregut de la Mitja Marató i 10 km vorejant el Mar Mediterrani. Tota la informació de la prova la podreu trobar a www.tossaesportiva.com No et perdis el Run Festival de la Costa Brava. No hi pots faltar! DADES DE LA PROVA: PROVA: Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar DATA: 12 de Maig de 2012 LOCALITAT: Tossa de Mar (Girona) WEB: www.tossaesportiva.com PREUS: Mitja marató: 21 euros – 10 km: 15 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.