JOMA PRESENTA LA SAMARRETA DE LA MITJA DEL MARESME

0
452

Els participants rebran la samarreta i una bossa junt al dorsal i xip
Les inscripcions per a la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme 2013 segueixen a bon ritme i ja estan a punt de superar el miler d’esportistes a un mes de la prova. L’organització espera augmentar les inscripcions, després de la celebració de la Marató de Barcelona, i confia en penjar el cartell de dorsals exhaurits, ben aviat. Recordem que la prova té un circuit ben planer, que afavorirà la consecució de bones marques, i enguany arriba amb una data nova, el 14 d’abril.| Com l’any passat, la marca esportiva JOMA que patrocina l’esdeveniment ha fet pública, ja, la samarreta commemorativa d’aquesta edició, una peça tècnica de màniga curta en la que predomina el color taronja i negre. Els participants que vulguin podran recórrer els 21.097 metres de distància de la prova amb la mateixa samarreta ja que l’organització la donarà el dia abans junt al dorsal, xip i una bossa. Et convidem a ser partícip d’aquest projecte al 2013. CORRE, CORRE, Informació: http://www.gesport.cat/mitjamaresme

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.