Mor un corredor popular al Clínic de Barcelona

0
301

L’organització lamenta comunicar que el corredor català X. J. , de 45 anys d’edat, veí de l’Hospitalet del Llobregat (Barcelona) ha mort a l’Hospital Clínic de Barcelona. L’atleta català, que havia acabat la prova amb un temps de 4:05:10 i que participava amb l’AESE Running Club, era un expert corredor popular. J. ha patit un vahit després de creuar la línea de meta de la Zurich Marató de Barcelona, i ha rebut atenció immediatament per part de la Unitat de la Creu Roja de Barcelona. Després ha sigut traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort posteriorment.| L’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica per atendre els familiars en cas q ho requereixin, alertada pels organitzadors de la prova, també presents. Tot l’equip de l’organització de la Zurich Marató de Barcelona expressa el seu condol i transmet la seva proximitat a la família d’en X. J. i tots els seus companys i amics.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.