Mor un corredor popular al Clínic de Barcelona

0
462

L’organització lamenta comunicar que el corredor català X. J. , de 45 anys d’edat, veí de l’Hospitalet del Llobregat (Barcelona) ha mort a l’Hospital Clínic de Barcelona. L’atleta català, que havia acabat la prova amb un temps de 4:05:10 i que participava amb l’AESE Running Club, era un expert corredor popular. J. ha patit un vahit després de creuar la línea de meta de la Zurich Marató de Barcelona, i ha rebut atenció immediatament per part de la Unitat de la Creu Roja de Barcelona. Després ha sigut traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort posteriorment.| L’Ajuntament ha activat el servei d’atenció psicològica per atendre els familiars en cas q ho requereixin, alertada pels organitzadors de la prova, també presents. Tot l’equip de l’organització de la Zurich Marató de Barcelona expressa el seu condol i transmet la seva proximitat a la família d’en X. J. i tots els seus companys i amics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.