LUIS ZAPICO, PLACA JUAN SASTRE 2013

0
520

El Comité Nacional de Jueces ha distingit al nostre company Luis Zapico amb la placa Juan Sastre. Aquesta placa s’atorga anualment al jutge que destaca pel seu interès, continuïtat, constància, aportacions i amor a l’atletisme. El Luis Zapico va començar com a Jutge Territorial del Comitè Català de Jutges l’any 1965, ascendint a Jutge Nacional el 1967. Va ser secretari del Comitè i Vocal de la Junta Directiva del CCJ durant els anys 1966-1968. Li fou concedida la Placa al Mèrit del CCJ la temporada 1980-81. L’any 1990 li fou concedida la insígnia de Plata de la Federació Catalana d’Atletisme pels seus 25 anys d’activitat com a Jutge.| El Luis ha participat com a Jutge de sortides a les competicions més importants realitzades a Espanya com els Jocs Olímpics de Barcelona ’92, el Campionat del Món de Sevilla ’99 i el més recent Campionat d’Europa de Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.