Marató de Barcelona, CONSELLS PER UNA BONA CURSA

0
466

Amb l’objectiu que tots els participants a la Zurich Marató de Barcelona, visqueu una experiència inoblidable, us traslladem una sèrie de consells a tenir en compte abans, durant i després de la cursa: Amplitud del traçat Per facilitar que tots els corredors gaudiu de la cursa, us recordem l’ obligació de respectar els límits del circuit, i utilitzar en tot moment la zona transitable de cada carrer, al llarg dels més de 42km. No sobrepassar les limitacions marcades per cons, ni retallar o avançar per les voreres. | Senyalització circumstancial L’organització distribuirà al llarg del recorregut, una sèrie de senyals de perill circumstancials, per alertar-vos de les zones especialment delicades: cons de carril bici, de separació de carrils, etc… Punts de control Tindreu un màxim de 6 hores per realitzar els 42,195 km de la cursa. Si us agafa el vehicle escombra, però voleu continuar el recorregut fins al final, continueu per les voreres i respectant en tot moment les normes de circulació, sota la vostra responsabilitat. Complimenta el teu dorsal Portar el dorsal és obligatori. Recorda complimentar les dades personals que veuràs en la part posterior del teu dorsal. Serà de gran utilitat per l’organització en cas d’urgència mèdica o altres. Hidratació Durant la competició cal beure en tots els avituallaments que l’organització posarà a la vostra disposició encara que no es tingui set, és molt important per la musculatura la hidratació constant. Cal beure aigua i begudes isotòniques que ens ajudin a recuperar millor durant l’esforç i just al finalitzar, cal hidratar-se de manera abundant. Alimentació Sempre que ja s’hagi provat anteriorment en entrenament o competició, cal fer un esmorzar unes 2 o 3 hores abans a base d’hidrats de carboni amb ingesta líquida durant l’àpat. Durant la cursa es pot prendre algun tipus de suplement, el més recomanable és fer-ho amb format gelatina i sempre combinat amb líquid. Preparació física Cal fer un bon escalfament previ, recomanem uns 30 minuts aproximadament i que englobi totes les estructures. L’escalfament ha de constar d’un treball global de cursa a ritme tranquil, acabant amb uns canvis de ritme suaus. Estiraments Després de la sessió d’escalfament es poden fer unes petites sèries d’estiraments balístics d’intensitat molt baixa (lleugers rebots) per escalfar, elastificar i oxigenar analíticament les extremitats inferiors. IMPORTANT: A QUALSEVOL SÍMPTOMA ANORMAL, MALESTAR FÍSIC, ATURA’T, DESCANSA. AL LLARG DEL RECORREGUT HI HAURÀ DIVERSOS PUNTS D’ATENCIÓ MÈDICA, DIRIGEIX-TE A ELLS SI ELS MALESTARS PERSISTEIXEN

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.