Barcelona retrà homenatge a Ramon Oliu

0
333

Em complau molt poder informar-te que la ciutat de Barcelona retrà homenatge a Ramon Oliu amb una placa en un monòlit que estarà situat a prop de les Fonts de Montjuïc, a 20 metres d’on va començar i acabar la primera marató de Barcelona l’any 1980 que ell va instaurar, també sortida i arribada de les actuals. L’acte de la descoberta serà aquest dissabte 16 de març, a les 11 del matí, el dia abans de la marató d’enguany.| Rep una abraçada, que espero puguem donar-nos en viu el dia de l’acte.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.