La Mitja Montornès lliura les donacions solidàries i els premis locals

0
557

La Mitja tanca els actes esportius i solidaris del 2013 amb el lliurament de premis als atletes locals i la donació a la Creu Roja i l’Hospital de Granollers.
· En total, 4100 euros han estat destinats a les accions solidàries de la Mitja 2013 al territori.
Dimarts a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, l’acte de lliurament de premis als atletes locals guanyadors de la 20ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i la cursa dels 5km. Aquest lliurament de premis va comptar amb la presència de representants dels organitzadors i dels principals patrocinadors de la Mitja, així com dels alcaldes de Vilanova del Vallès, Oriol Safont; de Montornès del Vallès, Jose A.Montero; de Montmeló, Antoni Guil; i de La Roca del Vallès, Rafael Ros. Els alcaldes van lliurar els premis al primer atleta local, tant en categoria masculina com femenina de cadascuna de les poblacions que organitza i per on discorre la Mitja. També van recollir el trofeu el primer i primera atleta local de la cursa dels 5km. A més, per gentilesa de Cuixots Gironella, van tenir premi d’un pernill el primer i primera atleta local que van passar per la Plaça de l’Era de La Roca del Vallès, punt de retorn de la Mitja cap a la zona de meta. Els premiats van rebre també obsequis de col·laboradors locals de la Mitja (Verofit i Centre Mèdic La Roca)| A més, i amb motiu de la vintena edició de la Mitja, es va voler homenatjar a Francisco Díaz Plata, atleta del Club Atletisme Montornès que ha corregut les vint mitjes maratons, i a Henkel i l’Ajuntament de Montornès, que han col·laborat activament des del primer any amb l’organització. Al mateix acte, es va fer efectiva la donació dels xecs de les accions solidàries portades a terme a la Mitja 2013. Henkel, principal patrocinador de la Mitja, ha fet una donació de mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km. que es destina a accions sociosanitàries de Creu Roja de Granollers a la comarca en tant que la recaptació íntegra de la Mini Marató Solidària es destina a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers. Xavier Guàrdia, president de Creu Roja de Granollers ha recollit la donació de 2600 euros lliurada per Jordi Juncà, cap de la factoria de Henkel a Montornès. Per la seva part, les doctores Eva Martín i Margarita Català, en nom de l’Hospital de Granollers, han rebut els 1500 euros de donació destinats a la secció de pediatria de mans de Fernando Izaguirre, president del Club Atletisme Montornès. Un total, doncs, de 4100 euros de donacions solidaries aconseguits en aquesta edició de la Mitja Montornès i que reafirmen el compromís de Henkel i la Mitja amb el territori i els més desfavorits. Atletes premiats: Mitja Marató: Montornès del Vallès: Montse Mas – Ivan Límia Montmeló: Montse Martínez – Raúl Carmona Vilanova del Vallès: Natalia Pino – Antonio Huerga La Roca del Vallès: Gemma Espinasa – Miki Solé Cursa 5km: Loida Reyes – Artur Bossy Pas per la meta de La Roca del Vallès: Rus María Hernández – Miki Solé

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.