Rècord de participants a les 5 Milles Femenines de Valldoreix

0
467

Inna Lebedieva, que ha participat per primera vegada en aquesta prova, ha estat la guanyadora
Al voltant d’unes 900 atletes han participat en la desena edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix, unes 700 a la prova d’adults i aproximadament 200 en les categories més petites. En la prova dels 5 quilòmetres la vencedora ha estat Inna Lebedieva. La ucraniana, atleta habitual en altres curses populars santcugatenques, hi participava per primera vegada. Ha recalcat que es tracta d’una prova dura: “és dur, hi ha una última pujada a 800 metres de l’arribada molt forta. Però m’ha agradat”.| En aquesta desena edició de les 5 Milles s’han introduit diversos canvis respecte d’altres anys, tant en el recorregut com en la medició dels temps, que per primer cop s’ha fet amb xip. Aproximadament un 50% del circuit s’ha corregut sobre terra i l’altre 50% sobre asfalt. En la prova d’adults –on també corrien juvenils i veterans– les proves han estat d’una o dues voltes al recorregut, depenent de si participaven en la distància de 2,5 milles o 5 milles. Les corredores de categoria escolar han corregut la distància d’1 quilòmetre. Josep Puig, president de l’EMD, ha assenyalat que aquesta “és una prova atlètica molt representativa, no només a Valldoreix si no a tota Catalunya, sobretot pel fet que és femenina i per la quantitat de participants que hi ha a la cursa”. Puig ha avançat que l’any que ve s’intentarà millorar el circuit i ha explicat que estudiaran si fer més traçat sobre asfalt o sobre terra. Estrella Ollé, homenatjada L’atleta de Cubelles ha estat homenatjada per l’organització de la cursa. Ollé hi participa des de la primera edició, encara que en aquesta, degut a una lesió, només ha corregut les primeres 2,5 milles: “Sempre m’ha agradat participar-hi, perquè està fet per les dones. Jo acostumo a participar en proves per homes i dones i aquesta és diferent”. Ollé ha recongut que “em va fer molta il·lusió que em truquéssin per fer-me aquest homenatge”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.