CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS

0
575

Gema Barrachina, Campiona d’Espanya
Catalunya, Campiona Absoluta en homes i júnior en homes i dones
Fotos Laura i Salva Pou – Resultats
Aquest diumenge 10 de març s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Absolut de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a Granollers. Ha estat una esplèndida matinal atlètica on el temps ha acompanyat a una perfecta organització, un gran nivell atlètic i un gran circuit de cros. Gema Barrachina s’ha proclamat Campiona d’Espanya de cros per primera vegada desprès d’haver pujat al pòdium en diferents edicions. A la puntuació per equips, Catalunya no ha pogut revalidar el títol i s’ha situat en la quarta posició en gran part per les absències per lesions d’última hora.| A la categoria masculina, Carles Castillejo tampoc ha pogut revalidar el títol estatal de cros classificant-se en una magnífica segona posició, Ayad Lamdassem ha estat tercer, i l’equip català ha recuperat el títol amb gran autoritat i diferència amb el segon classificat. A la categoria júnior, la victòria ha estat per Catalunya tant a la categoria masculina com en la femenina. En homes, Ibrahim Chakir ha aconseguit la segona posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.