Trailrunning en grup a Montserrat

0
553

Dissabte, 23 de març de 2013
Sortida de trailrunning CACO per Montserrat amb dos itineraris, de unes 3 hores de durada cada un
Dia i hora Dissabte, 23 de Març de 2013 a les 09:45
Lloc de trobada Monestir de Montserrat, Plaça dels Porxos Programa Entrenament dirigit per l’entrenador Ricard Vila i guiat per Bernat Gil, Celia Tajada, Alicia Bofarull i Àlex Sanchez Entrenament de Trail-running (CACO) en grup amb dos itineraris: Itinerari 1. Recorregut cursa de l’Alba (3 hores aprox.) Monestir, St. Jeroni, St. Joan, Collbató, Coves de Salnitre, St. Joan, Monestir Itinerari 2. Recorregut per Sant Jeroni, Magdalenas, St. Benet (3 hores aprox.) Monestir, Camí dels Degotalls, Sta. Cecília, St. Jeroni, St. Joan, Pla dels Ocells, St. Benet, Cami de l’Arrel, Sta. Cecília, Monestir.| Nivell Majors de 18 anys amb nivell físic mitg i autonomia. Cal tenir la llicència de la FEEC-FEDME (assegurança) del 2013. Material Roba i bambes trailrunning, paravents, camelback/ronyonera amb aigua, menjar energètic, planell Alpina o gps, mòbil carregat Inscripcions, preus i documentació Entrenament gratuït Cal que confirmis la teva assistència enviant un correu a ricard@ricardvila.es.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.