Pau Castellvell( Fasttriatlón Club) i Laura Gómez ( Triatlón Ferrol)

0
308

La població Gironina de Castellfollit de la Roca , ha acollit la divuitena jornada del duatló de la Garrotxa , cinquena jornada de lliga Nacional de l’especialitat i el Campiona t de Catalunya per Categories , sota la experimentada i acurada organització del Club Castellfollit Triatló la competició s’ha desenvolupat sota la distancia sprint , començant per 5.000 metres de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , en un dels traçats més espectaculars i exigents de tot el calendari català , travessant les poblacions de Castellfollit de la Roca-Sant Jaume de Llierca –Argelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per acabar amb una darrera cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada instal•lada a la cèntrica plaça de Catalunya.| Dins de l’apartat competitiu a la vessant masculina emocionant desenllaç assolint en els darrers metres de la cursa a peu amb la victòria absoluta i Campionat de Catalunya sub-23 , Pau Castellvell ( Fasttriatlón Club) amb un temps de 58 minuts 11 segons , un estret marge de 4 segons per davant del segon classificat absolut Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) , completant el podi al seu tercer graó , Carles Casero (Club Triatló Blanes ).Per equips 1º Fasttriatlón Club (Castellvell-Marimón-Caderón) 2º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Masnou-Lázaro) 3º Centre Natació Mataró ( Samsó-Rovira-Casal). A la categoria femenina aclaparadora victòria final i Campionat de Catalunya junior per la duatleta Sabadellenca , Laura Gómez (Triatlón Ferrol ) que va liderar la competició en solitari des de el tret de sortida fins la línia de meta , parant el crono amb un temps de 1 hora 3 minuts 51 segons , 5 minuts i 14 segons per davant de la segona classificada absoluta i Campiona de Catalunya sub-23 Anna Flaquer (Fasttriatlón Club) pujant fins el tercer calaix del podi absolut , la junior Jessica Brillas (Centre Natació Mataró ) . Per equips 1ª Centre Natació Mataró ( Brilla-Luna-Velasco) 2ª Fasttriatlón (Flaquer-Pardo-Galbany) 3ª Triatló BCN-Triforfun (Villasante-Del Aguila-Salomoni).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.