Pau Castellvell( Fasttriatlón Club) i Laura Gómez ( Triatlón Ferrol)

0
448

La població Gironina de Castellfollit de la Roca , ha acollit la divuitena jornada del duatló de la Garrotxa , cinquena jornada de lliga Nacional de l’especialitat i el Campiona t de Catalunya per Categories , sota la experimentada i acurada organització del Club Castellfollit Triatló la competició s’ha desenvolupat sota la distancia sprint , començant per 5.000 metres de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , en un dels traçats més espectaculars i exigents de tot el calendari català , travessant les poblacions de Castellfollit de la Roca-Sant Jaume de Llierca –Argelaguer-Tortellà-Montagut-Castellfollit de la Roca i per acabar amb una darrera cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia d’arribada instal•lada a la cèntrica plaça de Catalunya.| Dins de l’apartat competitiu a la vessant masculina emocionant desenllaç assolint en els darrers metres de la cursa a peu amb la victòria absoluta i Campionat de Catalunya sub-23 , Pau Castellvell ( Fasttriatlón Club) amb un temps de 58 minuts 11 segons , un estret marge de 4 segons per davant del segon classificat absolut Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb) , completant el podi al seu tercer graó , Carles Casero (Club Triatló Blanes ).Per equips 1º Fasttriatlón Club (Castellvell-Marimón-Caderón) 2º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Masnou-Lázaro) 3º Centre Natació Mataró ( Samsó-Rovira-Casal). A la categoria femenina aclaparadora victòria final i Campionat de Catalunya junior per la duatleta Sabadellenca , Laura Gómez (Triatlón Ferrol ) que va liderar la competició en solitari des de el tret de sortida fins la línia de meta , parant el crono amb un temps de 1 hora 3 minuts 51 segons , 5 minuts i 14 segons per davant de la segona classificada absoluta i Campiona de Catalunya sub-23 Anna Flaquer (Fasttriatlón Club) pujant fins el tercer calaix del podi absolut , la junior Jessica Brillas (Centre Natació Mataró ) . Per equips 1ª Centre Natació Mataró ( Brilla-Luna-Velasco) 2ª Fasttriatlón (Flaquer-Pardo-Galbany) 3ª Triatló BCN-Triforfun (Villasante-Del Aguila-Salomoni).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.